www.car.cz
 

Jan Kopecký nejrychlejší na rychlostních zkouškách Rally Bohemia
     16.7.2006 09:46 - tisková zpráva


FIA Evropský pohár v rallye, Mitropa Rallye Cup,

Mezinárodní mistrovství ČR, Super Race

Rally Bohemia, Mladá Boleslav

Sobota, 15.června 2006 

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek s vozem Škoda Fabia WRC nejrychlejší ve všech absolvovaných rychlostních zkouškách

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek dosáhla s vozem Škoda Fabia WRC ve všech sobotních rychlostních zkouškách vypsaných pro závod „Super Race“ nejrychlejších časů. Nejlepšími časy navázal v sobotu Jan Kopecký na svůj vynikající výkon v páteční divácké supererzetě v Racing Aréně v Sosnové, kde bylo vítězství Jana Kopeckého náležitě oceněn aplaudujícími tribunami.

Sobotní etapa zavedla posádky na nové rychlostní zkoušky a Jan Kopecký v žádné z nich nenašel přemožitele. Do nedělní etapy nastupuje posádka Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký s více než minutovým náskokem na druhou posádku v pořadí.

Rally Bohemia i závod „Super Race“ bude zakončen nedělní etapou a vítězné posádky budou korunovány v neděli odpoledne v areálu Zákaznického centra Škoda Auto a.s.

„Během dnešních rychlostních zkoušek jsme si v rychlostních testech ověřili, že nastavení vozu je jedním slovem fantastické. Vůz Škoda Fabia WRC se ovládá snadno a velmi přesně.

Jsem ovšem nadšen nejenom vozem Škoda Fabia WRC, ale také novými rychlostními zkouškami. Svým charakterem patří mezi absolutně nejtěžší v České republice. Dovolím si říci, že nové úseky na Liberecku by mohly splňovat požadavky na světovou soutěž,“ řekl po testu Jan Kopecký.

 

 
PR

www.motorsport-kopecky.cz

www.CzechRallyTeam.com


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose