www.car.cz
 

Splněné cíle Štěpána Vojtěcha a jeho týmu na Rallye Bohemia
     20.7.2006 13:22 - tisková zpráva


Pro OMV Rally Team byla účast na Rally Bohemia především jako testování a sžívání se s novým vozem.

Myslím si, že po všech stránkách super a celkově to dopadlo nad naše očekávání. Hledali jsme optimální nastavení a po výměně pneumatik, jsme se vyrovnávali s výkony Honzy Kopeckého a dokonce se nám podařilo být i před ním. Měli jsme i pár problémů, když jsme jeli mimo cestu, ale i tohle všechno jsou pro nás super poznatky, takže z toho mám velmi dobrý pocit,“ komentuje Štěpán Vojtěch své zážitky ze závodu s novým WRC.

I navigátor Michal Ernst byl s výsledky velmi spokojený: „Jsem úplně nadšený! Podařilo se nám s autem rychle sžít. Ze čtyř nedělních rychlostních zkoušek se nám povedlo dvě vyhrát a jednu jsme jeli s Honzou Kopeckým jen v desetině, což je skvělý výsledek. Prostě musím říct, že spokojenost je maximální.“

Otestování nového vozu Peugeot 307 WRC dopadlo skvěle a OMV Rally Team je nažhaven na Německou Rally, která ho čeká druhý srpnový víkend. „Rally Deutschland je pro diváky velmi zajímavá. Nabízí každý den jiný charakter tratě. První den se jede mezi vinicemi, druhý ve vojenských prostorech a třetí den zase na pěkných rychlých cestách, takže si myslím, že každý si přijde na své.

MS zažilo teď měsíční pauzu, takže celé startovní pole bude natěšené, protože každý ze závodníků má tak trochu „absťák“. Proto nebude při závodě o zajímavé momenty nouze,“ zve všechny do Německa Štěpán Vojtěch.

„Pro české fanoušky je to nejbližší místo, kde mohou v rámci MS, vidět ty nejlepší vozy a nejlepší jezdce na živo. Navíc v loňském roce byla na Rally Deutschland skvělá atmosféra hlavně díky českým fanouškům, tak doufáme, že to i letos zopakují a přijedou nás podpořit,“ dodává Michal Ernst.

OMV RT/Event Concept


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose