www.car.cz
 

ME enduro 2006 v Hancocku: Pádům se v posledním kole nevyvarovali ani naši.
     24.7.2006 07:51 - tisková zpráva


Druhý den se jelo za slunečného počasí, trať včetně testů, které se měřily všechny byla ale po sobotním dešti hodně těžká. Hluboké blátivé koleje a kluzké kameny a kořeny na měřených testech dělaly problémy snad jen kromě D.Knighta i všem favoritům.

Pádům se v posledním kole nevyvarovali ani naši. V posledním kros testu a extrém testu spadli všichni naši a dá se říci že si v konečném hodnocení pohoršili. Ve třídě E3 dojel V.Kuklík na 7.místě a M.Rudolf na 12.místě.

Dobře si vedli mladíci z KBS UAMK Teamu Unhošť. I přes pády dojel J.Horák na skvělém 5.místě a L.Sedláček si zopakoval sobotní 9.místo. Díky pádům v posledním extrém testu tak přišel stejně jako Kuklík a Rudolf o lepší umístění.

I tak se vystoupení mladíků za velkou louží dá zhodnotit jako velmi úspěšné a bodovým ziskem se především Horák dostal do první desítky v průběžném hodnocení třídy EJ seriálu MS. Velmi solidním bodovým ziskem v zámoří se posunul v před i ve třídě E3 V.Kuklík. M.Rudolfovi patří 11.místo.

 

Z Hancocku zdraví Všichni.

(Balíme a jedeme přes Toronto, kde vracíme moto na letiště a hurá domů. V úterý 25.07. v cca 15.30 jsme v Praze)

 

KRUPIČKA Ladislav

manager týmu


 
 
Fotogalerie:   SBK Superbike - Brno 2006 od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose