www.car.cz
 

Nový televizní seriál i pro fandy motorů : představí i “limokoptéru”. ...
     26.7.2006 11:29 - tisková zpráva


KUSTOMIZÉR - SEZNAMTE SE S LEGENDÁRNÍM VINI V NOVÉM PĚTIDÍLNÉM SERIÁLU NA DISCOVERY CHANNEL

Nový pětidílný seriál televizního kanálu Discovery KUSTOMIZÉR vám představí legendárního kutila Vini “Velkého taťku” Bergemana. Premiéra seriálu je na programu 10. července 2006 ve 22 hod. na Discovery Channel.

www.kuvarsitwatch.cz

Praha, červenec 2006 – Vini je upovídaný chlapík z New Yorku, který si udělal výnosný obchod z výroby originálních hraček pro bohaté  a slavné. Od skateboardu, který dokáže zrychlit až na 100 km/h po největší limuzínu na světě, zapsanou v Guinessově knize rekordů, díky svých extravagantních a vysoce luxusních výtvorů si Vini získal pověst špičkového “kustomizéra” vozů a jiných dopravních prostředků.

V seriálu budou moci diváci nahlédnout do zákulisí, konkrétně do špinavé a zaprášené dílny, kde Vini přetváří běžné věci ve výstřední, a dozvědět se, jak se mu podařilo z jeho záliby v automobilovém designu udělat živnost, jež mu vynáší miliony dolarů. Z chudáka, který dokonce musel jeden čas přespávat po plážích, se Vini vypracoval na majitele obrovské usedlosti, kde má mimo jiné svoje vlastní kasino, diskotéku a sushi bar – neuvěřitelný životní úspěch.


Diváci se v pořadu KUSTOMIZÉR setkají s Vinim v době, kdy se zrovna připravuje na svůj doposud nejambicióznější projekt: chystá se spojit dohromady helikoptéru a autobus, takže vznikne jakási “limokoptéra”. Navíc uvnitř tohoto stroje se bude skrývat opravdu našlapaný motor – co víc by mohla taková limokoptéra potřebovat.

Z dalších Viniho “kustomizérských” kousků se v seriálu objeví motocykl vyrobený na míru pro hollywoodskou hvězdu Chuck Zito, originální pohřební vůz vyrobený pro společnost Monster Energy Drinks anebo auto učené pro grilování.

Ilustrační fotografie k pořadu KUSTOMIZÉR najdete zde:

http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/KUSTOMIZER005_m.jpg http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/KUSTOMIZER006_m.jpg
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/KUSTOMIZER004_m.jpg
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/KUSTOMIZER002_m.jpg
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/KUSTOMIZER001_m.jpg

Popis epizod:

Epizoda 1
Seznamte se s upovídaným Vini “Velkým taťkou” Bergemanem z New Yorku, který si vybudoval pověst nejlepšího dodavatele drahých a originálních hraček na míru pro bohaté a slavné . V této epizodě zavedeme diváky do rušného a zaprášeného zákulisí pěti firem, které Vini vlastní a kde se rodí na svět ty nejvýstřednější a také nejluxusnější hračky. Poslechněte si Viniho příběh – jak se z kdysi chudého mladíka, který musel jeden čas dokonce přespávat na pláži, vyšplhal až na majitele obrovského sídla s vlastním kasinem, diskotékou a sushi barem.

Díky svým povedeným výtvorům se Vini dostal dokonce I do Guinessovy knihy rekordů coby autor největší limuzíny na světě. Upravoval na míru rovněž několik tryskových letadel pro celebrity a monarchy, vyrobil speciální golfová vozítka nebo skatebord, který umí jet rychlostí až 90 km/h. Kromě toho jako první vyrobil limuzínu Stretch Hummer. Nyní se diváci stanou svědky výroby zvláštního vozidla Mini Cooper, které může být řízeno z obou stran a navíc je uprostřed obohaceno o vířivku.
Premiéra 10. července ve 22 hod., opakování 21, července ve 22. hod. a 29. července v 15 hod.

Epizoda 2
V této epizodě se Vini a jeho tým zmocní staré vojenské helikoptéry z doby vietnamské války a školního autobusu a začnou pracovat na konstrukci “limokoptéry”. Mezitím se v “kustomizérské” dílně v Anaheimu bude připravovat originální pohřební vůz na objednávku společnosti Monster Energy Drink.
Premiéra 11. července ve 22 hod., opakování 30. července v 15 hod.

Epizoda 3
Z helikoptéry a starého autobusu už je jen jeden stroj, který v této epizodě putuje do dílny, aby se dodělal jeho interiér a nátěry. Ještě předtím ale tým dostane speciální zakázku – vyrobit do tří dnů motocykl pro hollywoodskou hvězdu Chuck Zito.
Premiéra 12. července ve 22 hod., opakování 18. července ve 22 hod.

Epizoda 4
Konečně je dovybaven i interiér “limokoptéry” – vířivka je na svém místě a nechybí ani opravdu našlapaný motor. Když v tom si Vini uvědomí, že by potřeboval pojízdný gril a jeho tým se pouští do výroby “grilovacího auta”.
Premiéra 13. července ve 22 hod., opakování 19. července ve 22 hod.

Epizoda 5
V závěrečné epizodě jsme svědky posledních úprav na “limokoptéře” před její cestou na motocyklový závod ve Sturgisu. Všichni ho nadšeně vítají a pak už je čas vydat se na vlasteneckou cestu do Mt. Rushmore.
Premiéra 14. července ve 22 hod., opakování 20. července ve 22 hod.

 

OSM NOVÝCH EPIZOD POŘADU BRIANIAC – MOŽNÉ I NEMOŽNÉ 
V ČERVENCI NA DISCOVERY CHANNEL

Dá se plavat stejně rychle v sirupu jako ve vodě?
Jaká je nejpříšernější atrakce v lunaparku?
Dá se ve výtahu zhubnout?
Zvyšuje konzumace ryb výkonnost mozku?
Chcete vědět více? Nepřepínejte.
Pořad BRIANIAC – MOŽNÉ I NEMOŽNÉ  má pro vás všechny odpovědi.

Pořad MOŽNÉ I NEMOŽNÉ (BRIANIAC) je dlouhodobě jedním z nejpopulárnějších seriálů na Discovery Channel, společně s pořady Bořiči mýtů, Americký Chopper nebo Extrémní inženýrství.

V červenci se Richard Hammod a jeho Brianiac tým vracejí hned v osmi nových epizodách, aby nám předvedli ještě více šílených vědeckých experimentů, které se snaží získat odpověď na jedinou otázku: „Co se stane, když…?“. V explozivní sérii nových epizod najdete hned několik experimentů, které vás absolutně odrovnají. Poznejte trochu podivný, ale rozhodně úžasný, svět vědy. Sledujte neuvěřitelné pokusy, které prostě nemůžete propást. Rozšíříte si své znalosti v oblasti vědy, ale hlavně se opravdu dobře pobavíte.

Televizní kanál Discovery uvádí první epizodu nové třetí série MOŽNÉ I NEMOŽNÉ už 1. července v 16 hod.

Popis epizod:

Epizoda 1
Je možné plavat stejně rychle v sirupu jako ve vodě? Budeme měřit rychlost větru v laboratoři. Proč není dobré machrovat se sekačkou na trávu? Je možné otevřít deštník pod vodou? Mají inteligentnější lidé těžší hlavu? Můžete se opít, aniž byste se skutečně napili? A na speciální přání diváků – našli jsme nejnebezpečnější chemikálii na světě – Termite.
PREMIERA v sobotu 1. července v 16 hod.

Epizoda 2
Spodky nebo punčocháče – co je lepší materiál pro výrobu domácího bungee? Dá se na výherních automatech hrát zadarmo? Raději si ustupte, chystáme se dát ještě více věcí do mikrovlnky a poslat další karavany na oběžnou dráhu. Víte, jak se nejlépe zbavit zapáchajícího dechu? Která atrakce v zábavním parku je nejděsivější? Jaké jídlo je nejlepší zbraň pro „války s jídlem“? Znáte nejlepší alternativní produkt pro depilaci? Otestujeme dva chlapíky – Lad a Lass – kdo z nich má lepšího pamatováka?
PREMIERA v neděli 2. července v 16 hod.

Epizoda 3
Vložíme další podezřelé předměty do mikrovlnky, nacpeme si pusu čokoládou a budeme se snažit spolknout sušené potraviny. Potom narafičíme další šílené destrukce na ubohé karavany. Existuje něco, co můžete udělat večer, abyste zabránili kocovině následující ráno? Lad a Lass opět soupeří,m tentokrát o to, kdo lépe rozeznává barvy.
PREMIERA ve středu 5. července v 15 hod.

Epizoda 4
Budeme závodit s pořádnými výbušninami. Ukážeme vám, proč není dobré dávat dynamit do mikrovlnky. Jak vyhrát proti Jednorukému banditovi? Jon Tickle se namočí do česneku. Co se stane, když nasajete helium a pak jej vydechnete do dechového nástroje? Jak nejlépe jíst hrách? Jak daleko píše tužka? Jaké je nejklouzavější jídlo v Británii? Muži versus ženy – kdo tráví více času na záchodě? Lad versus Lass – kdo z nich bude lepší v civění?
PREMIERA ve čtvrtek 6. července v 15 hod.

Epizoda 5
Vypravíme se za přeborníky v šipkácj, ovšem v našem osobitém stylu. A opět testování destrukcí – mikrovlnky a pračky. „Ticho prosím“ – roztřískané karavany letí na 18. jamku. Je možné se otočit o 360 stupňů na houpačce? Která britská pomazánka je nejlepkavější? Když položíte ruku spícího člověka do teplé vody, pomočí se? Dá se zhubnout ve výtahu? Jaké je nejhlučnější britské jídlo? Žhavé tipy, jak vyhrávat v lasergame. Jaké rychlé občerstvení je nejrychlejší? Užijí si blondýnky více legrace? Kdo je lepší v rozeznávání vůní – Lad nebo Lass?
PREMIERA v pátek 7. července v 15 hod.

Epizoda 6
Co nebrat s sebou, když musíte vyskočit z budovy? Nic pro slabé povahy – experimenty na horské dráze. V laboratoři budeme odpovídat na opravdu velké otázky. Které britské jídlo je nejrozpínavější? Jak permanentní je permanentní fix? Znáte nejrychlejší způsob pro odeslání smsky? Chystáte se na piknik – jak odhadnout, jestli bude pršet? Můžete závodit na kolečkovém křesle s pohonem na oxid uhličitý? Loupání cibule aneb jak na to, abyste nebrečeli v kuchyni. Lad versus Lass – kdo si lépe pamatuje?
PREMIERA v pondělí 10. července v 15 hod.


Epizoda 7
Máme na skladě spoustu výbuchů a třesků. Které místo na těle je nejcitlivější při trhání chlupů? Které domácí spotřebiče se dají použít v občanské válce? Který materiál nejvíce absorbuje? Když jíte praskající bonbóny a zapíjíte je colou, exploduje nakonec i váš žaludek? Jak nejrychleji můžete sjet klouzačku v lunaparku? Když prší, je lepší jít nebo běžet? Jak nejlépe jíst špagety?
PREMIERA ve středu 19. července v 15 hod.
      
Epizoda 8
Poslední epizoda série začne - jak jinak - výbuchem. Nacpali jsme několik mikrovlnek doslova k prasknutí – radši se dívejte pěkně z povzdálí. Které chemikálie byste raději neměli dávat do sušičky? Zvyšuje konzumace ryb vaši mozkovou výkonnost? A konečně rozloučení s Brianiacem – kde se určitě neschovávat při výbuchu bomby.
PREMIERA ve čtvrtek 20. července v 15 hod.
 
 
Ilustrační fotografie k pořadu MOŽNÉ I NEMOŽNÉ (BRIANIAC) najdete zde:

Několik přímých odkazů na fotografie:
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/Richard%20Hammond%202.jpg
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/Richard%20Hammond%201.jpg
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/br%2017.jpg
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/Jon%20Tickle%203.jpg
http://www.press.discovery.com/VirtualLibraryExtract/Images/srs201.jpg
 

O společnosti Discovery Communications Inc.
Discovery Communications je globální mediální společnost s předním postavením na trhu. Z původní televizní stanice Discovery, která začala poprvé vysílat ve Spojených státech roku 1985, rozšířila svoje aktivity až na současných 170 zemí světa a celkem 1,4 miliardy předplatitelů.

Discovery Networks International nabízí 17 televizních stanic, které sleduje 687 milionů předplatitelů. V regionu Evropy, Afriky a Blízkého východu nabízí 12 televizních stanic Discovery 183,5 mil. předplatitelům ve 104 zemích program ve 22 různých jazycích.

Discovery Communications vlastní čtyři akcionáři: společnosti Discovery Holding Company (NASDAQ: DISCA, DISCB), Cox Communications, Inc., Advance/Newhouse Communications a John S. Hendricks, který je zakladatelem společnosti a zároveň předsedou správní rady.


Mmd
Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
Blanka Svobodová

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Vyškov 2005, Ivo Nesrovnal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose