www.car.cz
 

RSP míří do Pelhřimova se šesticí vozů
     28.7.2006 23:08 - tisková zpráva


Rallye Sport Promotion míří do Pelhřimova

 

 

Rallye Sport Promotion přiváží do Pelhřimova šest vozů. Týmový boj, ale především boj s konkurencí, svedou hned čtyři posádky ve třídě A5. Zkušenou dvojici tvoří Sláva Ducháček s Tomášem Gregou, který je také zdatným jezdcem. Ten na sedadle spolujezdce nahradí Petra Dufka. Sláva Ducháček se s kitovou Felícií letos soustředí výhradně na seriál sprintrally, kde mu zatím patří první  příčka ve třídě A5  a šestá ve skupině A.

 

Se stejným vozem, pouze o minutu později budou startovat s číslem 34 Lukáš Veselý s Janem Paulikem. Ti na nedávné III. Rallye Prachatice, ale hlavně na Rallye Bohemia dokázali, že jim áčková technika svědčí. Z vozem zapůjčeným právě od Slávy Ducháčka z Mladoboleslavské soutěže sice odstoupili v páté RZ pro poruchu spojky, ale čtvrtý čas ve druhém testu a vítězný v testu následujícím jim zajistil vedení ve třídě A5 a jednatřicáté místo v absolutním pořadí. V RZ 4 čekal na posádku pouze volný průjezd stejně jako na většinu z osmnácti rivalů ve třídě. V následující zkoušce vypověděla službu již zmiňovaná spojka. I přes zdánlivý neúspěch byl tým s touto první konfrontací se špičkou v této třídě velmi spokojen.

 

Po delší pauze se na tratích rychlostních zkoušek letos poprvé objeví se Škodou Felícií Ladislav Belinger s Martinem Rérychem.

 

Čtvrtým zástupcem týmu je dvojice Antonín Novák s Jiřím Vajdákem.  Jejich Fábie je řazena stejně jako Felície Ducháčka, Veselého a Belingera mezi „A pětky“, čímž se seznam posádek týmu Rallye Sport Promotion v této třídě uzavírá.

 

V barvách týmu se jako host představí Jan Šlehofer se Zbyňkem Soběhradem, kteří budou po změně  pronajímatele vozu pokračovat v tažení za sprinterským titulem ve třídě N2. V zatím pěti odjetých soutěžích třikrát zvítězili, jednou nestartovali a jednou závod nedokončili. V součtu bodů jim zatím připadá druhá pozice za vedoucím Dunovským.  

 

Posledním zástupcem týmu na tradičně velmi kvalitně připravené soutěži v Pelhřimově je dámská posádka Kateřina Trojanová s Janou Balcarovou startující taktéž s Hondou Civic.

 

 

Press RSP, 28.7.2006

 

 

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   SuperSport World Championship - Brno 2006 od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose