www.car.cz
 

Pelhřimov tentokrát bez Jandíka, který vyrazil na dovolenou
     29.7.2006 06:31 - tisková zpráva


Pelhřimov – NTS Plzeň - Gassner Rallisport tentokrát bez Jandíka

 

Bez jedné ze svých opor, posádky Miroslav Jandík - Radim Chrastecký, nastoupí na start sobotní III. Rallye Pelhřimov - Memoriálu Tomáše Vojtěcha tým NTS Plzeň - Gassner Rallisport. Ambice přesto zůstávají vysoké a to i v případě sesterského Klub Fox Racing Teamu.

 

„Mirek Jandík si užívá rodinnou dovolenou, která byla naplánovaná už před tím, než jsme se dohodli, že za náš tým pojede letošní seriál sprintů,“ vysvětlil absenci druhého jezdce průběžného hodnocení MČR sprintrally 2006 šéf týmu Milan Liška.

 

I bez Jandíka s Chrasteckým ale nasadí NTS Plzeň – Gassner Rallisport do závodu posádku, která nemůže mít jiné ambice, než boj o nejvyšší příčky v absolutním pořadí. Jiří Volf s Petrem Novákem převlékli „svůj“ vůz Mitsubishi Lancer Evo 8 do nových barev a na tratích pelhřimovské soutěže se bude snažit výrazně rozhojnit své bodové konto, neboť v průběžné klasifikaci šampionátu ztrácí na pátém místě na druhého Jandíka pouhých pět bodů. „Na kluky čeká v Pelhřimově hodně silná konkurence a určitě zajímavý závod. S ohledem na aktuální předpověď mám jen strach, aby se  počasí nepostaralo o nějaké nečekané zvraty a neopakoval se Tišnov,“ připomněl Milan Liška třetí sprint sezony, kdy déšť v poslední rundě značně zamíchal pořadím. „Osobně předpokládám, že nás ve zbytku sezony čeká hodně zajímavý souboj mezi jezdci na druhém až pátém místě. Pepa Semerád je totiž starý sprintový lišák a proto nepředpokládám, že by si nechal zkomplikovat situaci, i když místo Lanceru deváté evoluce pojede se sedmičkou.“

 

Barvy Klub Fox Racing Teamu budou v okolí Pelhřimova hájit dvě posádky. Se Škodou Fabií budou o body, které by znamenaly upevnění vedoucí pozice mezi diesely, bojovat Pavel Kestler jun. a Milan Liška jun. S Toyotou Yaris se podruhé v letošní sezoně představí Roman Koranda s Jiřím Kramářem, kteří se poměří se soupeři ve třídě N1.

 

Členové NTS Plzeň - Gassner Rallisport a Klub Fox Racing Teamu zvou všechny fanoušky k tratím jednoho z nejhezčích spritů sezony a těší se na setkání s vámi v servisní zóně.

 

 

KLUB FOX RACING & NTS PLZEŇ – GASSNER RALLISPORT MEDIA SERVIS

 

 

PR 

 

 


 
 
Fotogalerie:   MČR moto + Alpe 2006 v Brně, foto Jakub Novák

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose