www.car.cz
 

Horácké rallye 2006 se blíží a tak spustila oficiální stránky
     1.8.2006 22:32 - tisková zpráva


(31.7.2006   20:00 hod)

 

K dnešnímu dni byly spuštěny nové stránky Horácké rally (www.horacka.cz). Je to v okamžiku, kdy dochází k zahájení příjmu přihlášek k letošnímu ročníku soutěže, respektive toto bude zahájeno 1.srpna 2006. Dochází tak k k naplňování celoročních příprav závodu a fakticky k prvotnímu uvádění výsledků práce pořadatelského týmu do praxe.

 

V nejbližšího hodinách dojde k naplnění jednotlivých sekcí stránek veškerými základními informacemi o letošním, již sedmnáctém ročníku Horácké rally, jedoucího se poprvé jako Evropský pohár v rally, a jako tradičně i soutěž GLOBAL ASSISTANCE Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Na stránkách soutěže bude zveřejněn program celé závodu včetně jeho harmonogramu.

 

Pro samotné soutěžící však je nejpodstatnější, že zde naleznou veškeré základní informace jako je Zvláštní ustanovení a zároveň pak i přihlášku k soutěži. Oba dokumenty je možno stáhnout ve formátu pdf i ve formátu programu Word. Stejným způsobem je naplněna i sekce Média, kde novináři naleznou podmínky akreditace s vlastním tiskopisem žádosti.

 

Na nových stránkách Horácké rally jsou zveřejněny i možnosti ubytování jak v samotné Třebíči, tak zároveň i v celém okolí tratě letošního ročníku. Z pochopitelných důvodů nejsou zatím zveřejněny mapy obou sekcí stejně jako mapy jednotlivých rychlostních zkoušek.

 

Ty však budou pro diváky k dispozici v dostatečném předstihu, aby si mohli včas naplánovat návštěvu Horácké rally, Třebíče, našeho regionu i celého Kraje Vysočina. Z harmonogramu závodu však určitě stálí návštěvníci naší soutěže poznají, že trať letošního ročníku doznává jen minimálních změn proti ročníku minulému.

 

Internetové stránky jsou prozatím spuštěny ve zkušební verzi a budou „doladěny“ do plně funkčního stavu v nejbližším období, včetně plnohodnotné anglické verze. Pořadatelé, hlavně pak správci těchto stránek však doufají, že návštěvníci oficiálních stránek již nyní načerpají veškerých základních informací o Horácké rally.

 

 

Miloš Morávek

tiskové středisko HR

 


 
 
Fotogalerie:   Triola Cup do vrchu v Klášterci nO od M. Jenčíka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose