www.car.cz
 

Z Brands Hatch veze Ondra Ježek další body !!
     7.8.2006 20:05 - tisková zpráva


06. 08. 2006 – V britském Brands Hatch si Ondra Ježek zásluhou šestého místa připsal do celkové klasifikace Mistrovství Evropy Superstock 600 dalších deset bodů.

Na kultovním okruhu britského motorsportu Brands Hatch vybojoval dnes odpoledne český závodník Ondra Ježek dalších deset bodů do celkové klasifikace letošního Mistrovství Evropy třídy Superstock 600. Po kvalifikaci, ve které si podruhé v řadě zajistil start z první řady, dokončil jezdec z Kuřimi závod na šestém místě.

V celkové klasifikaci opět Ondra postoupil výše, když mu po šesti závodech patří pátá pozice. Dalším závodem pro našeho jezdce bude opět evropský šampionát superstocků 600, který se pojede za měsíc na nově přebudovaném okruhu Van Drenthe v holandském Assenu.

Ondra Ježek:
Víkend začal velmi dobře. První kvalifikace mi vyšla, skončil jsem na třetím místě s minimálním odstupem na první dvojici. V sobotní kvalifikaci jsem dokázal svůj čas vylepšit pouze minimálně, protože jsem v polovině tréninku spadl. Přesto jsem si třetí místo udržel. Start do dnešního závodu se mi povedl, v první zatáčce jsem byl na čtvrtém místě.

Ovšem měl jsem v prvním kole také problém se zadní pneumatikou, čehož využili Canepa s Costantinim, kteří mě předjeli. Snažil jsem se držet v kontaktu se soupeři přede mnou, ale bohužel v polovině závodu jsem ztratil správný rytmus jízdy a musel jsem se začít hlavně soustředit na udržení šestého místa. To se mi povedlo, ale chtěl jsem zde skončit minimálně mezi nejlepší pěticí.

Výsledky závodu ME Superstock 600 – Brands Hatch


1.- X. Simeon (BEL-Suzuki) 12 kol
2.- N. Canepa (ITA-Ducati) +0,263
3.- A. Antonelli (ITA-Honda) +1,246
4.- D. Giugliano (ITA-Kawasaki) +5,724
5.- R. Costantini (ITA-Honda) +5,751
6.- O. Ježek (CZE-Kawasaki) +14,168


Petr Štola
www.racing-foto.com


PR


 
 
Fotogalerie:   Exkusivní karambol v červnovém Mostě 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose