www.car.cz
 

Kuchta je uzdraven a v Hustopečích chystá : MOSS plus FMX JAM !!
     8.8.2006 13:15 - tisková zpráva


Název:              MOSS plus FMX JAM Petra Kuchaře

 

Datum:             sobota 26. srpna 2006

 

Začátek:            v 19:00 hod.

 

Místo:               areál na Krajcáku – Hustopeče

 

Po lednové ostravské havárii je Petr Kuchař opět připraven bavit své fanoušky svými akrobatickými skoky, při kterých se tají dech. Na konec srpna chystá do Hustopečí potřetí svůj MOSS plus FMX JAM. V sobotu 26. srpna si na Krajcáku dají dostaveníčko nejen naši nejlepší freestyloví závodníci, ale i jezdci ze zahraničí.

 

Jejich jména jsou zatím stále v jednání, ale divákům by se měli ukázat skokané z Polska, Rakouska a Itálie. Samozřejmě se tu představí kompletní česká špička. Nebude chybět nejmladší jezdec, který umí obávaný backflip (salto vzad s motorkou) patnáctiletý Petr Pilát, Libor Podmol, Aleš Liemann či Martin Koreň.

 

Chceme to zase trochu vylepšit, takže jsme se rozhodli pro večerní show. Začneme v sedm a budeme pokračovat až do noci. V poslední době jsme Krajcák předělali, takže tu můžeme skákat ze dvou stran. Bude to aspoň víc odsýpat. Taky tady chceme ukázat pitbiky. Malé motorky se kterými se dělají podobné skoky jako s velkými motorkami.

 

V Americe s nimi skáčou i salta. Bude to samozřejmě zhora osvícené, pořádná muzika , bezplatný vstup, slosovatelná tombola. Prostě bude mazec!“ zve všechny nejlepší český freestylista Petr Kuchař.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Expedice Austrálie 2005 s Tatrou 805 potřetí

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose