www.car.cz
 

Vyléčený Lacko úspěšně pokračoval v závodech seriálu Porsche Carrera Cup
     9.8.2006 17:12 - tisková zpráva


Adam Lacko si již téměř doléčil zranění pravé ruky, které utrpěl při červnových závodech Česká pojišťovna Škoda Octavia Cupu v Mostě a tak mohl o minulém víkendu zasáhnout do bojů v seriálu závodů Porsche Carrera Cup (www.racecam.de), jehož čtvrtý podnik se konal na norimberském okruhu Norisring.

V pátečních volných trénincích se Lacko postupně zlepšoval a v dopoledním sobotním měřeném tréninku nakonec skončil mezi téměř třicítkou jezdců se čtrnáctým nejlepším časem. V úmorném popoledním vedru, které čekalo na jezdce při nedělením závodě, tak startoval ze sedmé řady startovního roštu.

"První dvě kola byla skutečně náročná. Na trati došlo v této době k řadě kolizí, které mne zpomalili. Jednu chvíli, když jsem sledoval nebezpečný karambol přede mnou, jsem musel dokonce zastavit, chviličku počkat a pak pokračovat v závodu... Byl to těžký závod a mám radost z umístění.

Přesto, že od posledního závodu uplynuly už dva měsíce a já jsem kvůli zranění neměl možnost s vozem Porsche trénovat, dosáhli jsme lepšího umístění než při prvním startu v Oscherslebenu." řekl Lacko po skončení závodu, ve kterém absolvoval 35 kol v čase 31.24:757, což jej vyneslo na pěkné dvanácté místo. Závod nedokončilo devět jezdců, v cíli byl první Němec Dirk Werner.

Další, v pořadí již pátý závod se jede 20. 8. na známém německém okruhu Nurburgring a také tohoto závodu by se měl Adam Lacko zúčastnit.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   OffRoad - CFOR v Brankách u Valmezu od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose