www.car.cz
 

Octávia cup v Mostě : Smolný víkend Erika Janiše
     14.8.2006 17:41 - tisková zpráva


Erik Janiš prožil v Mostě velké zklamaní, když nedokončil ani jeden ze dvou závodů čtvrtého podniku Česká pojišťovna Škoda Octavia Cupu.

Do předposledního podniku letošního ČP-ŠOC vstupoval mladý Janiš ze druhého místa průběžného pořadí a byl odhodlaný si svou pozici dále vylepšit. V kvalifikaci bezpečně postoupil do superpole, ve kterém si zajistil třetí místo na startu. Z něj v prvním závodu brzo postoupil na místo druhé a stíhal vedoucího Janáka.

V polovině závodu na něj začal útočit, jenže krátce nato musel odstoupit s poškozenou poloosou. Do druhého závodu tak startoval až z posledního místa a doplatil na to hned v prvním kole. V chumlu jezdců před Erikem došlo ke kolizi, při úhybném manévru musel mimo trať a skončil v kačírku. 

Erik Janiš: „Tenhle víkend bych chtěl vymazat, jsem ohromně zklamaný. V prvním závodu jsem byl rychlý, bohužel nám nevydržel vůz. Ve druhém se nedalo nic moc dělat, přede mnou si ji někdo dal a musel jsem do trávy. Dvě nuly mě moc mrzí, šance na titul je už jen minimální. To však neznamená, že by mi chyběla motivace do posledního podniku, právě naopak.“

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Historic Parade na Panzerplatte od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose