www.car.cz
 

Čerstvý ženáč Radek Rous dostal červenou kartu ..
     15.8.2006 11:07 - tisková zpráva


Čerstvý ženáč dostal červenou

 

Nepříjemné období závodnického půstu prožívá v těchto dnech kralický motocyklový závodník Radomil Rous. O obě svoje Yamahy R6 přišel během dvou smolných pádů v Nizozemsku a v Mostě a teď čeká na nové díly. Ty by snad mohly přijít na začátku září. „Děláme všechno pro to, abychom se mohli v září vrátit na okruhy,“ říká Rous, který ale bez motorek rozhodně nezahálí.

 

Druhou srpnovou sobotu si Radek Rous řekl ano se svou dlouholetou přítelkyní Romanou, navíc má nad hlavu starostí se stavbou svého domu. „Kromě toho jsem také po dvou letech oprášil kopačky a chtěl pomoct rodným Kralicím v zápase v Dukovanech.“ Jenomže zápas nedopadl pro osmadvacetiletého závodníka nejlépe. Nejenže jeho tým prohrál vysoko 0:4, ale jinak kliďas Rous vyfasoval od rozhodčího Prantla červenou kartu za oplácení.

 

Stál jsem u domácího obránce a on mě nepochopitelně kopl pod koleno. Neudržel jsem nervy na uzdě, pohotově mu to vrátil a on se ochotně skácel k zemi. Na nějaké kopance nejsem z motorek zvyklý,“ usmíval se kralický rodák, kterého ale rozzlobil fakt, že byl vyloučen až na nápovědu publika.

 

„Ani jeden z rozhodčích to neviděl a tu červenou jsem dostal až na naléhání diváků. To svědčí o úrovni některých rozhodčích,“ kroutil hlavou Rous, který ale červenou kartu z úvodního duelu třetí třídy rychle pustil hlavou. V úterý totiž odjížděl na svatební cestu do Řecka.

 

(art) PR


 
 
Fotogalerie:   Expedice Austrálie 2005 s Tatrou 805. Závěr

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose