www.car.cz
 

Premiéra motoristického magazínu 102 Oktanů /6 bude tento týden
     15.8.2006 11:21 - Pavel Jelínek


Premiéra motoristického magazínu 102 Oktanů, který teprve vniká do povědomí motoristické veřejnosti a který má premiéru vždy jednou měsíčně, bude tento týden na ČT 4 a to ve středu 16.8.06 v 18.20 hod.

Pořad bude o den později k vidění také na ČT2, konkrétně ve čtvrtek v 19.25 hod. Obsah je s ohledem na blížící se Grand Prix v Brně převážně motocyklový.

1.profil Igora Kalába (úspěšné starty v ME)

2.divoké karty pro MS moto v Brně (Filla, Prášek, Šembera)

3.rozhovor se Švýcarem  Thomasem Luethim (mistr světa 125 ccm 2005)

4.popis zákulisí týmu v MS moto (Smrž, Abraham)

5.rozhovory s jezdci od kterých se v nejbližší době očekávají úspěchy (David Vršecký a Adam Lacko-trucky, Lukáš Pešek-motorky)

6.soutěž o ceny věnované Luethim, Peškem a Martinem Strakou, který bude mít výstavu svých fotek v brněnském Olympia Centru ve dne 21.8.-3.9. 2006

Až  do závěru týdne pak můžete ve vybraných TV nebo online na internetu vidět také  motoristický magazín MotorTip. Jeho  obsah je následující :

MOTORTIP v srpnu: veteráni, maďarské superskoky, motorky i Pelhřimov.
     
Televizní motoristický magazín MotorTip ve své další premiéře přináší následující motoristické akce. Tato premiéra je připravována na závěr tohoto týdne (dle jednotlivých TV). Pořad je k vidění také on-line na internetu. Starší pořady jsou nyní nově i ke stažení taktéž na internetu.


 
 
Fotogalerie:   Race Car Challenge Most - HAIGO - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose