www.car.cz
 

Jakub Smrž po pátku v Brně na 15. místě a chce ještě zrychlit
     19.8.2006 07:00 - tisková zpráva


Gauloises Grand Prix České republiky
18. srpna – 1. kvalifikace

Karel Abraham
26. místo ( čas : 2´11.999 )

 
„Ráno jsme chtěli nastavit motocykl do odpolední kvalifikace co nejlépe. Snažil jsem se najít dobrou stopu. V odpolední kvalifikaci jsem měl problémy pouze s tím, že motorka na rovinkách ztrácela na ostatní. Vyzkoušeli jsme také pneumatiky, které drželi velice dobře. Trošku mě mrzí, že je to až 26. místo, ale naopak jsem hodně rád, že 15. místo není příliš daleko. Doufám, že zítra nebude pršet a já si tak budu moci vylepšit svoji startovní pozici.” 

Kuba Smrž
15. místo ( čas : 2´05.981 )

„Ráno jsem se snažil najet co nejvíce kol a ke konci jsem se dostal do dobrého tempa, ale bohužel mi odešla zadní guma. Do konce bylo jen deset minut, tudíž jsem nezajel do boxů. Do kvalifikace jsme nechali stejné nastavení a od začátku jsem zajížděl stabilní časy, ale ne tak rychlé, jak bych si představoval.

Postupně se mi dařilo zrychlovat a poslední dvě kola jsem se dostal pod čas 2´6. Ještě bych dokázal hodně zrychlit, ale přední guma byla moc měkká, což mě hodně brzdilo. Na zítra ještě musíme udělat nějaké změny na geometrii.”

PR


 
 
Fotogalerie:   Lukáš Pešek při pátečním tréninku na GP ČR v Brně 2006 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose