www.car.cz
 

FIA GT: Jarek Janiš se rozešel s týmem Zakspeed !!
     19.8.2006 18:46 - tisková zpráva


Jarek Janiš už nepojede za tým Zakspeed v šampionátu FIA GT, jezdcův manažer Antonín Charouz vypověděl smlouvu s týmem. Závod na okruhu Paul Ricard český jezdec vynechá, nyní probíhají jednání o startu v dalších závodech v jiném týmu.

Víkendový závod FIA GT na okruhu Paul Ricard se pojede bez Jarka Janiše.
Český jezdec, který vyhrál závod šampionátu v Brně, se po čtyřech odjetých závodech loučí s týmem Zakspeed.

Janiš měl šanci bojovat o titul, představy manažera Antonína Charouze o potřebných krocích se však rozcházely s vizí týmu. Česká strana se proto rozhodla smlouvu ukončit.

Antonín Charouz: Je nám moc líto, že Jarka musíme stáhnout. Asi týden jsme diskutovali s týmem o aktuální situaci. Naše představy o tom, jak bojovat o titul v šampionátu FIA GT se však lišily od představ týmu a proto jsme se rozhodli vypovědět smlouvu.

Snažili jsme se až do poslední chvíle, i proto Jarek doletěl do Francie, do vozu už ale neusedne. Je ale hodně velká pravděpodobnost, že už v dalším závodu se Jarek představí v jiném týmu.“

 

BPA


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose