www.car.cz
 

Jakub Smrž v Brně slušně zabodoval !!! Abrahám brzy po startu spadl
     20.8.2006 22:33 - tisková zpráva


Gauloises Grand Prix České republiky
20. srpna – Závod


Dva týdny velkých příprav provázely Team Cardion AB Motoracing před domácí Grand Prix.
Oba jezdci prošli důkladnou fyzickou přípravou.

Také mechanici pracovali na technickém zázemí. Příprava byla dvakrát větší, protože za dva týdny odlétá celý tým na tři zámořské závody.
Téměř celý víkend se obešel bez vážnějších komplikací. Do dnešního závodu nastupoval jak Kája tak i Kuba v naprosté pohodě a všichni jsem přáli Kájovi první bod a Kubovi dobré umístění.


Karel Abraham
Pro pád závod nedokončil
 
„Start do závodu byl dost špatný. Po celou dobu jsem hodně ztrácel na rovinkách a proto mě předjížděli i jezdci, které jsem pak musel těžce řešit v zatáčkách. Poté mě opět předjel Rabat. Do zatáčky jsem najel příliš rychle, nepovedlo se mi to a já upadl.

S tréninky jsme velice spokojení, ale závod se nepodařil. Doufám, že do příští Grand Prix se vyřeší problém s rychlostí.” 


Kuba Smrž
10. místo (  : 0´51.815 )

Po warm upu jsme se rozhodli použít do závodu tvrdší zadní gumu a po nevydařeném startu jsem jel několik prvních kol opatrněji, abych zbytečně neupadl. Bohužel mi ujela skupina přede mnou a zůstal jsem se Simoncellim, se kterým jsem bojoval o desáté místo.

Několikrát jsme se vyměnili a v posledním kole jsme dojeli Debona, který všechno rozhodl. Simoncelli ho stihl předjet, ale já už bohužel ne, čímž jsem strašně ztratil. Po včerejší kvalifikaci jsem si určitě přál dojet lépe, ale na druhou stranu jsem rád, že jsem se po pěti závodech dostal do první desítky jak v tréninku, tak v závodě a navíc jsem za celý víkend ani jednou neupadl.

Určitě je to hodně pozitivní do dalších závodů a snad se budou výsledky jen a jen lepšit. ”


PR


 
 
Fotogalerie:   Jakub Smrž a Cardion AB Motoracing na GP ČR 2006 v Brně od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose