www.car.cz
 

Na Laudon 2006 se hlásí 140 vozidel !! Již za dva týdny !
     20.8.2006 22:47 - tisková zpráva


Laudon 2006

Na jubilejním desátém porevolučním ročníku v Albrechticích u Lanškrouna je zcela naplněna kapacita startovního pole - sejde se celkem 140 vozidel - a víkendový dvojzávod rozhodne o absolutním mistru ČR v závodech automobilů do vrchu. Pro diváky je přichystáno spousta zábavy, tou hlavní bude vůz formule 1 stáje Toyota Panasonic a specifikace roku 2005.

 

Jezdci se jako tradičně začnou do parkoviště závodních strojů sjíždět již v pátek 1. září, kdy začínají technické a administrativní přejímky. Letošní závod je sice desátý v pořadí po roce 89, ale je svým způsobem první v tom, že letos bude možné vidět jak jezdce, kteří soupeří v seriálu Mistrovství České republiky soudobých vozidel, historických vozidel, Zóny střední Evropy, ale i jezdce, kteří budou soutěžit v jízdě pravidelnosti nově příchozích. Jezdci si to kromě závodní trati rozdají i v sobotním fotbalové zápase, kde se samozřejmě nebude hrát o body, ale o dobrou zábavu.

 

Pro diváky je nachystána spousta atrakcí a překvapení, jako hlavní atrakce je již zmiňovaný vůz Formule 1, dále pak bude k dispozici horolezecká stěna, simulátor čelního nárazu, půjčovna čtyřkolek, horkovzdušný balón, a po sobotní odpoledne a večer a během neděle bude v postaveném šapitó probíhat diskotéka a koncert známé české skupiny a zpěvačky.

 

Všichni diváci, kteří si zakoupí sobotní vstupenku na závody budou mít vstup na diskotéku a koncert zdarma, výhoda zakoupené vstupenky ovšem v tomto momentě nekončí, veškeré zakoupené tikety budou slosovány o zájezd v hodnotě 20.000Kč.

 

Jelikož informace jsou důležité, bude ve startovním prostoru velkoplošná obrazovka o velikosti 28 stop, na které budou k dispozici záběry z trati a výsledky závodu. Zároveň budou k dispozici on-line časové výsledky na oficiálních stránkách závodu, ale i obrazový přenos z webové kamery. Pro diváky i jezdce bude v prostoru startu a depa zdarma k dispozici bezdrátový internet.

 

K vidění budou nejméně dva vozy F3000, čtyři prototypy, spousta soudobých cestovních vozidel, ale i nádherná historická vozidla. O titul absolutního mistra České republiky si to rozdají pelhřimovský Milan Svoboda a novoměstský Miloš Beneš, kteří mají před posledním závodem sezóny shodný počet bodů.

 

Tento příjemně strávený víkend připravují pořadatelé závodu již více jak půl roku a doufají, že závod bude důstojným zakončením letošní sezóny MČR.

 

 

M.Schembera


 
 
Fotogalerie:   Rali Transiberico 2006 podruhé, foto Filip Holec

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose