www.car.cz
 

Barumka s novinkou: Internetový přímý přenos z vozu legendární „stotřícítky“
     22.8.2006 08:28 - tisková zpráva


Společnost AV ENGINEERING, a.s., zabývající se vývojem a konstrukcí automobilů,  výrobních linek a dalších mechanických konstrukcí ve spolupráci se společností DREAM plus s.r.o., zajišťuje na letošní Barum rally Zlín poprvé v České republice přímý přenos z průjezdu atraktivních rychlostních zkoušek.

 

Všichni uživatelé internetu tak budou moci na svých počítačích v reálném čase sledovat průjezdy z vybraných rychlostních zkoušek z kamery umístěné v předjezdeckém voze Škoda 130 RS.

 

Jedná se o následující rychlostní zkoušky:

                                      Zahájení RZ              RZ

Pátek 25. srpna                          21:00              Super SS Zlín

Sobota 26. srpna                          08:28              RZ 2 Slušovice

Sobota 26. srpna                             12:57                            RZ 5 Slušovice

 

Uživatelé internetu se mohou připojit k obrazu a zvuku prostřednictvím webových stránek společnosti AV ENGINEERING, a.s. na adrese

www.aveng.cz. Vzhledem k tomu, že předjezdec vyjede na trať deset minut před prvním ostrým vozem na rychlostní zkoušce, doporučujeme zájemcům se připojit patnáct minut před zahájením rychlostní zkoušky.

 

Automobil, který uvidíte v průběhu letošní Barum rally Zlín, je originální automobil Škoda 130 RS vyrobený v roce 1979 automobilkou Škoda v Mladé Boleslavi, původně vlastněný a provozovaný AMK Rudý říjen Otrokovice. Vůz je dnes ve vlastnictví zlínské společnosti AV ENGINEERING. Prošel nákladnou renovací a může startovat v mistrovství České republiky a mistrovství Evropy v kategorii historických automobilů. Legendární „stotřícítka“ se nezapomenutelně zapsala do historie Barum rally, neboť tento vůz celkem pětkrát nenašel přemožitele v absolutní klasifikaci. Je spojen s výbornými jezdci jako byli například John Haugland, Václav Blahna, Svatopluk Kvaizar,  Ladislav Křeček, Jiří Sedlář a další.

 

 

Ve Zlíně 19. srpna 2006                                      Roman ORDELT

                                                                                tiskový mluvčí                                                                                                   

                                                                              Barum rally Zlín      
 
 
Fotogalerie:   Labská Rallye 2005 z archivu týmů

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose