www.car.cz
 

Adam Lacko absolvoval další závod Porsche Carrera Cupu na Nürburgringu
     22.8.2006 10:07 - tisková zpráva


20. 8. 2006 - Nürburgring

Adam Lacko absolvoval o uplynulém víkendu v pořadí již své třetí závody v Porsche Carrera Cup 2006 (www.racecam.de) s týmem Fuchs Star-Moto Racing z Polska. Ty se tentokrát konaly na německém okruhu Nürburgring.

Na startovním poli byla opět třicítka jezdců z řady zemí a mezi nimi si Adam Lacko během sobotního měřeného tréninku vyjel neradostnou 25. příčku na startovním roštu. "Stále hledáme nastavení vozu. Z umístění v měřeném tréninku velkou radost nemám, ale pokusím se udělat maximum v závodě", řekl po měřeném tréninku nepříliš spokojený Adam Lacko.

Těsně po startu nedělního závodu se na Nürburgringu hustě rozpršelo. Vyjel SAFETY CAR, ale po dvou kolech se počasí umoudřilo a závod byl znovu rozjet. Lacko se soustředěnou jízdou postupně propracovával polem jezdců a nakonec projel cílem na podstatně příznivějším 15. místě.

 

PR

oficiální týmové stránky : http://www.csms.cz/2006/cz/index.html


 
 
Fotogalerie:   Lukáš Pešek na GP Brna 2006 od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose