www.car.cz
 

Buggyra staví a buduje velkostánek v Mostě pro tisíc hostů
     22.8.2006 12:46 - tisková zpráva


Přestože se volné tréninky na truckovou Grand Prix České republiky uskuteční až v pátek, od včerejšího rána se v depu týmu Buggyra International Racing Systém usilovně staví a buduje. Šéf týmové logistiky Petr Marek totiž očekává již tradiční víkendovou návštěvu zhruba tisícovky V.I.P. hostů.
 
„Nedá se nic dělat, závody trucků jsou postaveny na sponzorech a považujeme za svou povinnost jim zajistit dokonalý servis. To je to nejmenší, co pro ně můžeme udělat,“ říká Marek s tím, že letošní zázemí předčí i to, se kterým se tým představil na Nurburgringu. „ Je to dáno tím, že zatímco Nurburgring byl ryze německou záležitostí, v Mostě počítáme s návštěvou jak českých, tak německých obchodních partnerů.“

Stavba celého zázemí má být dokončena nejpozději ve středu. O den později je totiž pořádán tzv. „Pressday“. Jak napovídá název, v jeho průběhu dostanou zástupci sedmé velmoci možnost okusit v roli spolujezdce sílu závodního speciálu. Vedle Davida Vršeckého se akce zúčastní také Gerd Koerber, jehož příjezd je plánován na zítřejší odpoledne.
 
„S novináři je nutno vycházet pokud možno co nejlépe. Snad mi nebude hořet auto, jako Davidovi v Nogaru. Navíc mi v Roudnici zcela určitě připraví odpovídající večerní program,“ prohlásil Koerber, jehož dosavadní mostecké výsledky pasují i přes loňský bodový výpadek do role favorita.
 
Buggyra ( 22.8.)

 
 
Fotogalerie:   Race Car Challenge Most - Škoda Octavia Cup - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose