www.car.cz
 

Po startu i za cílem podruhé. Fotky Martina Straky v Brně
     1.9.2006 11:32 - tisková zpráva


Boje na trati i pohledy do zákulisí. Česká mistrovství, stejně jako světová. Rallye, okruhy i autokros. Zkrátka fotografická cesta mezi kaktusy lemující Mexickou rallye, Štikovskou roklí v Nové Pace či procházka mezi kráskami na roštu autodromu v Dubaji. Sebastien Loeb, jak jej asi neznáte, Emerson Fittipaldi při návštěvě v Brně, prostě automobilový sport v různých podobách.

To vše nabízí výstava "Po startu i za cílem II." Martina Straky z deníku Sport. Kolekce je k vidění v brněnské Olympii od 21. srpna do 3. září. Výstava je součástí propagační akce k závodu MS cestovních vozů WTCC, který se pojede na Masarykově okruhu 3. září.

Expozice, k níž patří i vystavený tovární vůz Chevrolet Lacetti z WTCC, nabízí šedesát fotografií. Menší část pochází z loňské autorovy výstavy, většinu tvoří nové záběry.

Výstava je v Brně k vidění ve dnech od 21. srpna  do 3. září, tedy do neděle. Navštívit  ji můžete denně od 9 do 22 hodin v Nákupním a zábavním centru Olympia Brno.

Závod MS cestovních vozů WTCC 2006 se pak jde od dnešního dne do neděle.

-str-PR


 
 
Fotogalerie:   Barum Rally 2006 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose