www.car.cz
 

MT : Pelhřimov, MS superbike, supersportovní vozy i Freestyle a Petr Kuchař.
     1.9.2006 19:28 - Pavel Jelínek


V nejnovějším MotorTipu, který měl na  různých  kabelových  sítích premiéru v minulých dnech, je zastoupeno několik  různých klání. Jednak  podrobnější reportáž k nedávné výborně  obsazené sprintrallye v okolí Pelhřimova ( včetně parádních záběrů z vozu v cíli stříbrného Vladimíra Barvíka), ale také  ohlédnutí za setkáním majitelů  supersportovních  vozů na okruhu v Mostě s účastí řady krasavců.

 

V rozhovoru s Markem Svobodou se vrátíme k  MS superbiků v Brně i  k jeho  nehodě a podivnému  vyloučení, přestože viníkem nehody  byl zcela jiný jezdec. Okruhové MČR  automobilů pokračovalo výborně obsazenými závody v Mostě a v pořadu se dozvíte  i novinku, že závod FIA GT se namísto v Rumunsku  pojede v Madarsku na Hungaroringu. V závěru můžete vidět rozhovor s Petrem Kuchařem, vyznavačem  Freestyle, který se  po  vážná havárii na začátku letošního roku vrací za  řidítka své motorky a bude opět předvádět  divoké kousky. Na závěr je v pořadu pozvánka na Kyjovský okruh, závod silničních motocyklů přímo v ulicích jihomoravského města Kyjova, kde se pojede již o  nadcházejícím víkendu.

 

Krátký sestřih z Německé rallye  se do tohoto MotorTipu  již nevešel, ale bude k vidění v příštím Motortipu s premiérou v závěru  příštího  týdne, stejně jako záznam z Barum rallye. V něm nebude chybět ani několik  dramatických situací  a havárií. Do pořadu  připravujeme  rovněž reportáž ze evropského  klání trucků v severočeském Mostě, který byl vrcholem tamní  sezóny.

 

 

PJ


 
 
Fotogalerie:   Europa Truck Trial 2005, Smolné Pece, foto Miloš Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose