www.car.cz
 

Josef Michl potřetí v řadě mistrem Evropy. Gratulujeme !!
     5.9.2006 23:14 - tisková zpráva


Šampionát Mistrovství Evropy v závodech historických automobilů do vrchu po víkendovém klání v italském Piancamunu již zná letošního mistra Evropy pro kategorii 2 (vozy vyrobené mezi lety 1970 a 1975): svým výsledkem v Itálii potvrdil zisk třetího titulu v řadě Josef Michl, a to přesto, že do konce sezóny zbývají ještě tři závody. Škoda 130 RS, s níž tento jezdec závodil již před třiceti lety, patří k divácky nejoblíbenějším vozům na evropských tratích.

 

Dalším úspěšným českým jezdcem je František Čečil, který se svým Hakarem z první poloviny minulého století vede žebříček kategorie 1 (vozy vyrobené v letech 1919 až 1969) a má před třemi závody, které se do konce sezóny ještě pojedou, velkou šanci na zisk titulu mistra Evropy.

 

Boje o body budou probíhat v italské Pedaveně, chorvatském historickém městě Buzetu a dalším italském městečku Chianti i v kategorii 4, kde soupeří jednosedadlové sportovní vozy vyrobené v letech 1919 - 1976.

 

Zde máme také zástupce, poslední závod v Piancamunu velmi těsně vyhrál Lubomír Foral s formulí MTX 1-02, druhý byl Petr Tykal na MTX 1-03

 

-MM-


 
 
Fotogalerie:   Dvoutaktní síla z Mostu - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose