www.car.cz
 

V sobotu nejen Vyškov, ale taky VRANOV a MČR sajdkár a čtyřkolek !!
     7.9.2006 00:17 - tisková zpráva


Vážení přátelé,

 

nadcházející sobotu 9.září 2006 stane se Brno a jeho bezprostřední okolí svědkem další významné motoristické události. V tento den bude známý motokrosový areál Vranovský žleb ve Vranově u Brna hostit sedmý díl mistrovství České republiky v sajdkárkrosu a terénních čtyřkolek, jehož význam posílí zajímavá a kvalitní mezinárodní účast.

 

Pořadatelskými partnery jsou stejně jako v minulých třech ročnících THERMOSERVIS CROSSU brněnská AGENTURA FORSAGE, AUTOMOTOKLUB ZBROJOVKA BRNO a společnost THERMOSERVIS RECYKLACE BRNO.

 

Letošní podnik je zároveň MEMORIÁLEM ing.MIROSLAVA POKORNÉHO, zakladatele a šéfa společnosti Thermoservis Transport Brno, zapáleného  příznivce motoristického sportu, podporujícího především vranovské závody terénních sajdkárů a čtyřkolek.

 

 

Obec Vranov u Brna, proslulá mimo jiné svým poutním kostelem a nyní i intenzivní novou obytnou výstavbou, je vzdálená od centra Brna zhruba 15 kilometrů a díky své poloze v krásném přírodním prostředí se už dávno stala celoročním cílem rodinných vycházek a výletů. K areálu Vranovský žleb se lze dostat od městské části Brno – Řečkovice (obchvatem kolem obchodního domu Globus, nebo klasickou státní silnicí směrem na Svitavy) trasou Česká, Lelekovice, poté    na okraji Vranova odbočit doleva směr Šebrov.

 

V případě příjezdu směrem od brněnských městských částí Královo pole, Lesná, Soběšice a Útěchov je nutné po průjezdu Vranovem odbočit do Šebrova vpravo. Obě uvedené odbočky k motokrosovému areálu Vranovských žleb budou příslušně označeny. Návštěvníkům z Blanska a okolí doporučují pořadatelé nejkratší trasu vedoucí přes Šebrov.

 

 

Mistrovství České republiky v sajdkárkrosu a terénních čtyřkolek 2006

09.4.2006                     Kramolín u Nepomuku

30.4.2006                     Mohelnice

27.5.2006                     Ředhošť

25.6.2006                     Horní Újezd

15.7.2006                     Kaplice

13.8.2006                     Stříbro

 

09.9. (sobota)   VRANOV U BRNA

30.9.2006                     Březová nad Svitavou

 

Vranovský žleb je lákavý

Pohled do startovních listin prozrazuje, že sobotní Vranov u Brna, coby předposlední podnik mistrovství České republiky, nabídne příznivcům sajdkárkrosu a terénních čtyřkolek podívanou na urputnou bitvu o body, které se po odmávnutí seriálu mohou jevit coby rozhodující položka. K THERMOSERVIS CROSSU 2006  - Memoriálu Ing. Miroslava Pokorného je zatím přihlášeno 25 jezdců čtyřkolek a bezmála dvě desítky sajdkárkrosových posádek. Přitažlivost vranovského klání umocňuje zejména v případě sajdkárů silná zahraniční konkurence v čele s bývalými vicemistry světa. Na startovní čáře obou kategorií se objeví kromě českých závodníků také jezdci z Německa, Rakouska, Švýcarska, Belgie a Slovenska.

 

Soutěžit budou i diváci

Diváci nebudou ve Vranovském žlebu pouze v rolích pasivně přihlížejících. Během přestávek je čekají zábavné soutěže včetně oblíbeného, cenami dotovaného běhu částí závodní dráhy.

 

Z časového harmonogramu

Sobota 9.září 2006

 

09.00 - 11.45                Volné a kvalifikační tréninky všech tříd

12.30                           Slavnostní zahájení závodu s představením jezdců

13.00 - 14.00                Postupně 1. závody čtyřkolek a sajdkárů

14.40 - 15.40                Postupně 2. závody čtyřkolek a sajdkárů

16.20                           Společný závod sajdkárů a čtyřkolek „MIX Pohár firmy Veselý“

 

 

 

PR / AF

 


 
 
Fotogalerie:   FIA WTCC Brno 2006, foto M.Repka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose