www.car.cz
 

MS V RALLYE 2007 S LOEBEM, SORDEM …. A s CITROËNEM C4 WRC
     7.9.2006 00:22 - tisková zpráva


Paříž, 6. září 2006 – Guy Fréquelin, ředitel Citroën Sportu, odhalil včera večer, během tradiční tiskové konference „ Pré-mondial“ (před pařížským autosalonem), nový Citroën C4, který pojede MS v rallye v roce 2007.

 

„ Náš oficiální návrat se tedy uskuteční již za několik málo měsíců se Citroënem C4, který byl zkonstruován a vyvinut, tak aby se značka opět mohla ucházet o titul v Poháru Konstruktérů i Pilotů“, řekl Claudie Satinet, generální ředitel společnosti Automobiles Citroën.

 

„ Stránky psané Xsarou se nyní otáčí a já spoléhám na celý tým Citroën Sport, že budeme psát další nové, stejně krásné, se Citroënem C4“ dodal Guy Fréquelin, který zasvětil nemalý kus svého života nejen svému týmu, ale právě také vozu, jež se třikrát stal mistrem světa v Poháru Konstruktérů.

 

Nový vůz….a nový tandem, který bude sekundovat tradiční dvojici Sébastien Loeb a Daniel Elena, dvojnásobným mistrům světa z let 2004 a 2005. Guy Fréquelin oznámil, že španělská posádka Dani Sordo a Marc Marti, juniorští mistři světa z roku 2005 na voze Citroën C2 Super 1600, budou těmi, kdo dostanou novou sportovní výzvu pod hlavičkou značky.

 

 

Ing. Martina Bedrnová

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Finsko 2006 objektivem Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose