www.car.cz
 

Moto GP Malaysian 2006 začalo. Naši a první kvalifikace
     8.9.2006 12:27 - tisková zpráva


Marlboro Malaysian Motorcycle G.P.
8. září – 1. kvalifikace

Karel Abraham
28. místo ( čas : 2´17.351 )

 
„Celý den je hrozné teplo a vlhko. Vítr skoro nefouká a je dusno. Nejhorší počasí co snad může být. Už od rána se nám nedařilo nastavit pérování. Problémy nás provázely jak ráno tak i odpoledne. Neustále také bojujeme s top speed motorky. Je nízká. V odpolední kvalifikaci jsem dosáhl 28. místa a jednou jsem zastavil v boxu.

Stále máme technické problémy s motorkou. Nejsem s dneškem spokojen.”

Kuba Smrž
15. místo ( čas : 2´11.749 )

„Ráno jsem skončil desátý. Celý trénink byl bez komplikací, jen jsme měli menší problém s podvozkem, hodně mě to vynášelo v zatáčkách. Svůj čas jsem si zajel sám, bez závěsu za jiným jezdcem. Do kvalifikace mechanici udělali jen pár změn, hlavně na vidlicích. Po několika kolech jsem zastavil v boxu a mechanici vyměnili pružinu.

Po výjezdu z boxu už zbývalo hodně málo času a hned první kolo jsem měl hodně dobře rozjeté. Bohužel při předjíždění mi uklouzlo přední kolo a upadl jsem. Nejsem vůbec spokojen, protože nastavení od rána nebylo lepší a možnost zajet rychlé kolo jsem neměl.  ”

PR


 
 
Fotogalerie:   GP Brno 2006 objektivem Pavla Procházky

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose