www.car.cz
 

Sedm bodů za deváté místo získal M. Lagrive (Intermoto Czech ) na Lausitzu
     10.9.2006 22:08 - tisková zpráva


 Sedm bodů za deváté místo získal Mathieu Lagrive na německém okruhu EuroSpeedway Lausitz, William de Angelis odstoupil dvě kola před cílem z desátého místa.

 

Motocyklový tým Intermoto Czech Klaffi získal v desátém závodě letošního mistrovství světa supersport další body do celkové klasifikace. Zasloužil se o to devátým místem francouzský jezdec Mathieu Lagrive, který se tak v celkové klasifikaci posunul na 21. místo. Plných devatenáct kol jezdil na skvělém desátém místě i druhý jezdec týmu William de Angelis, zlomené ramínko řadící páky, dvě kola před cílem, však nedovolilo jezdci královéhradeckého týmu dokončit závod.

 

Mathieu Lagrive (9. místo)

Můj závod ovlivnil problém v první zatáčce, kde havaroval Enjorlas. Já jsem se poté musel prokousávat přes mnoho jezdců. Nebýt tohoto problému, myslím, že bych bojoval o páté místo. Výsledek je i tak dobrý, je to další top ten pro mne a celý tým, který si to po smůle v posledních závodech zasloužil. Pro ještě lepší umístění je ovšem potřeba startovat maximálně ze třetí řady, pokud se to v Imole podaří, věřím, že bych mohl být v cíli závodu na  ještě lepší pozici.

 

William de Angelis (nedokončil závod)

I když jsem v průběhu závodu jezdil mnoho kol na desátém místě, stále platí, že Lausitzring není můj oblíbený okruh. Dnes to byl ovšem můj nejlepší závod této sezóny, bohužel dvě kola před cílem mi prasklo ramínko řadící páky, které jsme včera dali zcela nové. Je to hrozná smůla, ale takové jsou prostě závody.

 

Josef Kubíček (manažer týmu)

Další top ten pro náš tým je jistě úspěchem. Tento výsledek přichází po sérii smolných závodů, a proto jsme spokojení. Mohlo to být ještě lepší, měli jsme v nejlepší desítce oba jezdce. Bohužel, jak říká Willy, takové jsou závody. Chtěl bych poděkovat nejen oběma jezdcům, ale i celému týmu. Zvláštní dík pak patří našim sponzorům a partnerům, bez kterých bychom takovéto výsledky nemohli v tomto světovém šampionátu získávat.

PR
 
 
Fotogalerie:   Karambol Michal Javůrek - Most2006, foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose