www.car.cz
 

Michal Matějovský protagonistou akce "Jezdíme s úsměvem"
     11.9.2006 08:57 - tisková zpráva


Jezdec O2 Prima Teamu Michal Matějovský se v uplynulých dvou dnech zapojil do dopravně-preventivní akce připravované společně Českou pojišťovnou a.s. a Policií ČR pod názvem "Jezdíme s úsměvem", při které jsou kontrolovaní řidiči odměňování dětmi základních škol.

Šoférům, kteří dodržovali dopravní předpisy, děti v minulosti rozdávaly jablka. Těm, kteří dopravní předpisy porušovali, zase dávaly citrony. Tentokrát jsou dobří řidiči odměňováni samolepicím obrázkem usměvavého autíčka, hříšníci si pak, kromě pokuty a trestných bodů, odvážejí kresbu zamračeného auta.

Všechny děti, účastnící se akce v Hradci Králové a v Pardubicích, dostaly reflexní vesty, které jim zůstaly i po návratu do školy. "Určitě jim ale také zůstal pocit, že nějakým, byť malým způsobem, pomohli ke zlepšení chování některých méně ukázněných řidičů. Je zajímavé, že procento těch, kteří před dětmi protestují proti verdiktu Policie ČR, je skutečně minimální. Podobné akce jsme již spolu s Policií ČR připravili v řadě krajů a budeme v nich pokračovat", řekl v Pardubicích mluvčí České pojišťovny a.s. Václav Bálek.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Tým Intermoto na Monze 2006, foto P. Štola

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose