www.car.cz
 

Splasklá bublina na téma týmové strategie u Buggyry
     13.9.2006 10:28 - tisková zpráva


Přestože vedení týmu Buggyra International Racing System v minulosti deklarovalo hned několikrát neexistenci týmové strategie, stala se tato otázka v Zolderu opět aktuální. Příčinou toho bylo údajně snadné předjetí Davida Vršeckého stájovým druhem Gerdem Körberem po startu sobotní kvalifikace. Gerd je totiž na rozdíl od Davida stále ve hře o titul.
 
„Něco podobného může napadnout jenom někoho, kdo nemá absolutní ponětí o závodění,“ prohlásil David Vršecký. „Stačí se podívat na postavení na startovním roštu a nájezd do první zatáčky. Ač to nechápu, pořadatelé velmi výrazně znevýhodňují nejrychlejšího jezdce tréninku.“
 
„Po tréninku jsem byl druhým místem poněkud rozladěný, pak jsem ale dostal do rukou postavení na roštu kvalifikace. Hned jsem si říkal, že to bude mít David těžké. Je to ale chytrý jezdec. Proto se za mnou vůbec nehnal a v klidu dojel druhý. Při startu do pohárového závodu bude mít výhodnější pozici,“ řekl pro změnu po dojezdu kvalifikace Körber.

A hodinu později se slova německého jezdce potvrdila v praxi. David Vršecký totiž najel do první zatáčky pohárového závodu na vedoucí pozici. Körber jel druhý. Bublina o týmové spolupráci tak opět splaskla.
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Rallysprint Vyškov od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose