www.car.cz
 

Seznamovací jízdy letošní Horácké rallye začaly
     14.9.2006 19:30 - tisková zpráva


Tisková informace č.11 (13.9.2006)      

Dnešním dnem začaly posádkám seznamovací jízdy s tratěmi jednotlivých rychlostních zkoušek letošního ročníku Horácké rally.

V podvečer byla zaakreditována drtivá většina přihlášených posádek, z předních jezdců startovní listiny prozatím chybí Achim Mörtl. Zítřejší den je opět zasvěcen seznamovacím jízdám, odpoledne již jezdce čekají přejímky v Horáckém autodružstvu v Třebíči, Brněnská ul. Administrativní přejímky v 15:00 hodin, technická pak o půl hodiny později. 

Od sedmnácti hodin pak na Karlově náměstí probíhá prezentace zhruba dvacítky nejlepších a nejzajímavějších posádek, jež se zde představí i se svými vozy.

Diváci tak budou mít možnost komentovaného setkání s těmito posádkami, které bude jistě spojeno i s autogramiádou představených posádek. Tahákem této tradiční a velmi zajímavé akce bude rovněž i účast mnohonásobného vítěze Dakaru Karla Lopraise s jeho synem a samozřejmě i jejich závodní Tatrou.

A ještě jedno drobné překvapení je nachystáno na internetových stránkách Horácké rally. Tím je on-line kamera Karlova náměstí, umístěná na třebíčské věži. Návštěvníci webu tak mohou, sice vzdáleně, sledovat dění na Karlově náměstí. 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Hořovice 2006 - foto Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose