www.car.cz
 

Před Třebíčí s Karlem Trojanem. Jde ještě o každý bod !
     15.9.2006 11:22 - tisková zpráva


O tomto víkendu přivítá soutěžní posádky Horácká Rally Třebíč, jenž byla v kalendáři MMČR oproti loňskému roku přesunuta již na září před Rally Příbram. Na posádky čeká 20 měřených úseků o celkové délce 208 kilometrů, které dosavadním umístěním v seriálu MMČR muže ještě pěkně zamíchat anebo naopak některé posádky si mohou již s předstihem zisk titulu zajistit.

 

Posádka ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU v obvyklém složení Karel Trojan – Petr Řihák patří mezi ty posádky, kterým jde ještě doslova o každý bod a v sázce je pozice vicemistra ve skupině produkčních vozů.

 

 „Na Třebíči bychom samozřejmě chtěli získat co nejvíce bodů do celkového hodnocení, ale to nebude vůbec lehké. Václav Pech dokazuje, že jezdit umí a kráčí za titulem. Achim Mörtl se opět po delší, zraněním vynucené, pauze bude chtít také ukázat. To samé platí i o Vojtěchu Štajfovi, který havaroval na Barumce.

 

Nesmím však zapomenout ani na Miroslava Jandíka či Václava Arazima, kteří dokáží být také pekelně rychlí. Toto jsou naši asi největší soupeři. Ve startovní listině bychom však našli i další talentované jezdce. Jsme sami zvědaví, jak se pro nás letošní Horácká Rally bude vyvíjet.“

 

Celkem dvanáct bodů ztrácí Karel s Petrem na stříbrnou pozici Achima Mörtla v průběžném pořadí mistrovství před předposlední soutěží v již zmíněné Třebíči. Karlovi malinko hraje do karet, že Mörtl tu v minulých ročnících nestartoval. Rakouský jezdec ale nejednou dokázal, že umí zajet i na pro něj úplně nové rally. 

 

„Nechtěli bychom, aby nás pasovali do role obhájce loňského prvenství ve třídě. To však neznamená, že bychom jeli nějak vlažně. Jako vždy se pokusíme jet na maximum a budeme doufat, že to auto (i my) vydrží. Velice zajímavé budou páteční rychlostky, které se při druhých průjezdech pojedou již za tmy. Takových RZ v průběhu roku je jako šafránu a noční průjezdy rychlostními zkouškami mají vždy své kouzlo. Někdo je miluje a někdo nenávidí.“

 

„ Jako vždy budeme rádi, když se v Třebíči sejdete v hojném počtu a budete nám fandit. Budeme se na Vás těšit. Nashledanou na Horácké Rally.

 

Daddy & Karel Trojan Communication

 

www.kareltrojan.com 

www.rihak.cz  

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Barum rallye 2006, foto Jar. Mikala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose