www.car.cz
 

GMC Australian Grand Prix: Smrž po pátku sedmý
     15.9.2006 20:15 - tisková zpráva


GMC Australian Grand Prix
15. září 2006 – 1. kvalifikace

Karel Abraham
22. místo ( čas : 1´39.020 )
 
„I přes velkou zimu se mi ráno jelo dobře. Mechanici nastavili motorku opravdu rychle. Nastavení bylo perfektní jak pro rychlost, tak i pérování. Výběr pneumatik se také podařil. Ranní trénink se díky tomu povedl a byl jsem spokojen. Motorka už dlouho takhle dobře nejela. V kvalifikaci se mi bohužel můj čas nepodařilo vylepšit.

Udělali jsme hodně chyb, jak já tak i mechanici. Ze začátku jsme nasadili novou gumu a lepší čas se mi nepodařilo zajet. Na posledních deset minut tréninku jsme použili starší gumu a časy byly lepší. Chtěl jsem v odpolední kvalifikaci o půl vteřiny zrychlit, ale bohužel se mi to nepodařilo. Chci se zítra kvalifikovat do dvacátého místa a doufám, že se mi to podaří. S dneškem jsem spokojen."

Kuba Smrž
7. místo ( čas : 1´34.327 )

„Ráno jsem dojel na desátém místě bez vážnějších problémů. Jezdil jsem úplně sám stabilní časy, aniž bych se vyvážel za ostatními jezdci. Na odpolední kvalifikaci jsme udělali jen drobné změny, protože motorka fungovala dobře. Mechanici vylepšili motor, který neměl tolik výkonu v nízkých otáčkách. V odpolední kvalifikaci jsem již od začátku dokázal jezdit sám stabilní a rychlé časy. Už v půlce tréninku jsem byl rychlejší než ráno.

 Poté jsme zkusili jinou zadní gumu a to mi pomohlo opět ke zrychlení. Dostal jsem se do první desítky. Pohyboval jsem se kolem devátého místa a ke konci se mi ještě podařilo zlepšit svůj čas a tím se posunout do druhé řady na sedmé místo. Časový odstup na druhého jezdce je malý, asi čtyři desetiny. Jsem velice spokojen. Motorka funguje naprosto bez problémů. "

PR

Zuzana Ulmanová


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2006 a BMW1 objektivem Karla Hrnčíře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose