www.car.cz
 

BRT do Podzimního Brna za upevněním pozic
     18.9.2006 22:09 - tisková zpráva


Bohemia Racing Team před sebou má další okruhovou prezentaci. Při tradiční Podzimní ceně Brna se stáj opět představí v Divizi 4 cestovních vozů Mezinárodního Mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích. Milan Maděryč bude na AUDI A4  ST bojovat v nedělním sprintu a v sobotní tříhodinovce se bude střídat s Jaroslavem Páralem.

 

Po letošních dosavadních čtyřech podnicích vede Maděryč třídu do 2000 ccm a celkově je čtvrtý. V hodnocení Poháru týmů zaujímá Bohemia Racing Team třetí pozici. Do konce letošního mistrovského ročníku zbývají právě dva závody při Podzimní ceně a započítávají se také první tři hodiny z říjnového šestihodinového Epilogu.

 

Milanův bodový zisk mezi dvoulitry je přitom takový, že o mistrovský titul už jej nikdo nepřipraví. Je tu ale reálná šance na zlepšení pozice mezi stájemi a také v absolutním pořadí.

 

"Nadcházející brněnský víkend je tedy považován za stejně důležitý jako každý jiný a budeme bojovat naplno," slíbil manažer Bohemia Racing Teamu Petr Najman.

 

 

(18.9. 2006)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Branná 2006, foto Jan Martof

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose