www.car.cz
 

Zajímavé akce na mosteckém okruhu ještě také v září 2006
     29.9.2006 23:03 - tisková zpráva


 

Po dráze jezdily sportovní vozy i Miss Internet

 

Po skončení oficiálních závodních akcí na Autodromu Most v žádném případě severočeský okruh neosiřel. Dál zde probíhají testovací klubová setkání, ale také různé zajímavé akce připravené privátními pořadateli.  Bezesporu největší z nich byl Sraz sportovních vozů ve čtvrtek 28. září.

 

Podnikatel Nikolaos Seizis si okruh pronajal už poněkolikáté, ale sraz příznivců sportovních vozů tentokrát pojednal jako záležitost přístupnou veřejnosti. Návštěva byla skutečně obrovská, protože jen málokdo si nechal ujít příležitost vidět zblízka takové perly jako Porsche, Ferrari, Lamborghini, Corvette, Maserati, Aston Martin, BMW M, Audi S/RS, Mercedes AMG, Mitsubishi EVO, Subaru Sti, Caterham, Attack K1, Ultima GTR a další.

 

Deset šťastných výherců slosování se pak dokonce mohlo nechat svézt ve voze dle svého vlastního výběru.

 

Na okruhu uspořádala svůj prezentační den také mostecká závodní stáj CarDo Racing Team. Jejím hostem byla závodnice a herečka v jedné osobě Chantal Poullain, která na zdejší trati odjezdila mnoho kilometrů jako pravidelná účastnice Ford Fiesta Cupu, ale i dalších seriálů.

 

No a do třetice se v mosteckém paddocku objevila také křehká krása. V prostředí, které je vlastní zpravidla hlavně mužům, se ocitly účastnice soutěže Miss Internet a dostaly možnost seznámit se s rychlými vozy. V rámci Galerie snů se tu navíc vylosovaný Zdeněk Kripner z Prahy mohl svézt  dvousedadlovým speciálem.

 

Po akci kolečkových bruslařů z minulého týdne tedy na okruhu zase burácely motory. Vedení Autodromu Most v současnosti připravuje možnost jízd pro veřejnost a jakmile budou jasné všechny podrobnosti, dojde ke zveřejnění volných termínů.

 

(29.9. 2006)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Chantal Poullain u CarDo

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose