www.car.cz
 

Podvraťáci na závodě Alfa Romeo Epilog v Brně
     2.10.2006 19:35 - tisková zpráva


Herci a tvůrci filmu Ro(c)k podvraťáků se zúčastní závěrečného automobilového závodu na Automotodromu v Brně.

Závěrečným automobilovým podnikem na brněnském Automotodromu je již tradičně šestihodinový vytrvalostní závod Epilog. Poslední závodní víkend sezóny nabízí kvalitní sportovní podívanou s atmosférou slavných maratónů typu Le Mans, protože část závodu se jede ve večerních hodinách po setmění.

Start bude tradičně v odpoledních hodinách, cíl závodu v pozdních večerních hodinách.

Nemalou péči věnuje realizační tým brněnského autodromu i bohatému doprovodnému programu tak, aby Epilog 2006 byl opět zajímavou sportovní a společenskou akcí pro celou rodinu.

Akce, která se koná 21. 10. 2006,  se zúčastní herci Vojtěch Kotek, Michael Beran, Petr Janda a tvůrci z filmu, kteří pojedou jako doprovod profesionálním jezdcům Commerz Racing, s účastí bývalých špičkových pilotů F1.

Zároveň proběhne autogramiáda všech zúčastněných. Na místě bude také prodejní stánek, kde si diváci budou moci zakoupit filmové produkty v limitované RP edici – MP3 přehrávače, hodinky, oblečení, knížku, CD, PC hru Ro(c)k podvraťáků apod.

PR - MO

PS:  ještě předtím již o nadcházejícím  víkendu se v Brně  jede závod A1GP !!!!

Viz také: A1GP 2006/2007 : Tolik hvězd v Brně ještě nebylo – přijeďte za nimi !!!

POZOR, soutěž o vstupenky - více zde !!


 
 
Fotogalerie:   Podzimní cena Brna 2006, foto František Kocman

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose