www.car.cz
 

A1GP: Tomáš Enge po sobotním volném tréninku. Celkem spokojenost
     7.10.2006 18:37 - tisková zpráva


Nejzkušenější jezdec Českého A1GP týmu Tomáš Enge dnes odpoledne absolvoval první část volných tréninků. Tomáš usedl do vozu A1GP, který byl již základně nastaven z rookie tesů. Ze začátku se jezdec seznamoval s vozem na trati brněnského okruhu a následně provedl drobné nastavení podvozku vozu.

Tomáš Enge má výhodu ve velmi dobré znalosti závodního okruhu, kde již mnohokrát závodil. A1GP Tým České republiky se bude snažit využít všechny zkušenosti tohoto jezdce k dosazení co nejlepšího výsledku v zítřejší kvalifikaci a v nedělních závodech.

Tomáš Enge: „Jsem spokojený, protože se mi podařilo dosáhnout čtvrtého nejrychlejšího času. Během testu jsme zkoušeli různé varianty nastavení a povedlo se nám dostat auto na dobrou úroveň. Pořád to ale není úplně ono, protože na nejrychlejší ztrácíme zhruba jednu vteřinu na okruh.

Snažíme se odstranit drobné nedostatky a být ještě rychlejší. Víme co je třeba ještě zlepšit. Jarek Janiš týmu hodně pomohl v první části rookie tréninku při nastavení vozu. Zatím jsme s průběhem testů spokojeni.”

BPA


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - čtvrteční zákulisí od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose