www.car.cz
 

BMW 130i Challenge : Erik Janiš nejrychlejší ve 2.měřeném tréninku
     7.10.2006 18:54 - tisková zpráva


Erik Janiš dnes ráno ve druhém měřeném tréninku posunul hranici nejrychlejšího času vozů BMW 130i Challenge na Masarykově okruhu v Brně. Překonal dosud nejrychlejšího Roberta Lukase o necelých osm setin vteřiny a po včerejších starostech s nastavením podvozku může být dnes spokojen.

První řadu bude s Erikem pár minut před startem druhého závodu zahřívat Jaroslav Honzík jr.

Dle dosažených časů zrychlovalo celé startovní pole, vždyť první čtveřice se vešla do sedmi desetin. Pátá příčka určitě potěší Miroslava Horňáka, který si kolo od kola na "stotřicítku" pomalu zvyká. Chantal Poullain si zlepšila své osobní maximum o necelé tři vteřiny a umístila se na desáté pozici. Potěšujicí může být, že je ve skupince od osmého do jedenáctého místa, kde tyto jezdce dělí pouhé tři desetinky!

Do prvního závodu, který startuje již za pár hodin nastoupí o jedno BMW 1 méně. Petr Rokyta musel z technických důvodů po dnešním měřeném tréninku odstoupit.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - čtvrteční traktůrkový pohár od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose