www.car.cz
 

Premiérový ročník BMW 1 Challenge v cíli. Vítězná premiéra Horňáka.
     9.10.2006 07:59 - tisková zpráva


Jaroslav Honzík jr. se stal celkovým vítězem!

Nedělní druhý závod BMW 1 Challenge 2006 byl napínavý až do poslední zatáčky. Nejlépe odstartoval z pole position Erik Janiš, který byl pět kol pronásledován výborně jedoucím Lumírem Firlou. Smůla se Lumírovi nepřestala vyhýbat a po kolizi s Erikem byl nucen odstoupit.

Janiš dostal po dojezdu do cíle 25sec. penalizaci, která ho z prvního místa odsunula na čtvrtou pozici za nefér chování při bojích s Firlou. Druhým penalizovaným byl Milan Kusý sen., jenž při dobrzďování ťukl do Aleše Haceho a obdržel od pořadatelů průjezd boxovou uličkou, tam ale překonal maximální povolenou rychlost a byl dodatečně penalizován 25sec.

Svou premiéru si v BMW 1 Challenge odjel tým IP Racing Shop a Miroslavu Horňákovi se povedlo díky Janišově penalizaci dokončit závod na tom nejvyšším stupínku - 1.místo! Druhý skončil za Horňákem Jaroslav Honzík jr. s pouhou ztrátou necelé půl vteřiny. Třetí místo obsadil spokojený Milan Kusý jun.Naopak celý závod se trápila Chantal Poullain, která vyrobila několik smyků a po závodě byla na sebe dosti naštvaná.

Celkové vyhlášení a oficiální ukončení sezóny 2006 se uskuteční na konci října nebo začátku listopadu. Upřesnění bude následovat v co nejkratším možném termínu.


PR


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - slečny z Pit Lane od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose