www.car.cz
 

Matador Cup pokračuje v okolí Hradce Králové. Vede Barvík
     11.10.2006 18:58 - tisková zpráva


Matador Cup pokračuje 14.října Labskou Trotina Rally Hradec Králové a tento podnik je předposlední soutěží nejenom tohoto seriálu, ale i Mistrovství České republiky ve sprintrally. Oba soutěžní seriály budou zakončeny 4.listopadu ve Vsetíně při Würth Rally Vsetín.

Úvodní tři podniky Matador Cupu přinesly napínavé souboje až do posledních metrů závěrečných rychlostních zkoušek a podobný průběh lze očekávat i v Labská Trotina Rally Hradec Králové. Ačkoliv soutěž v okolí Hradce Králové je méně tradiční soutěží zařazenou do seriálu Mistrovství České republiky ve sprintrally, patří přesto mezi oblíbené soutěže. Vždyť je do letošního ročníku přihlášena více jak stovka soutěžních posádek

Nejenom na posádky produkčních vozů obouvající závodní pneumatiky Matador čeká náročná trať v podhůří Orlických hor, kterou ještě může ztížit nestálé podzimní počasí. V předchozích závodech dokazovaly pneumatiky Matador srovnatelné kvality s konkurencí na suchém i mokrém asfaltu a o konečném výsledku Labská Trotina Rally Hradec Králové bude rozhodovat správná volba druhu pneumatiky a schopnost posádek adaptovat se na podmínky panující na rychlostních zkouškách.

Do konce letošního seriálu Matador Cup, jak již bylo zmíněno, zbývají dvě závěrečné soutěže. Do konečného pořadí však výrazně prohovoří skutečnost, že každé z posádek budou započítány pouze čtyři nejlepší dosažené výsledky v pětidílném seriálu Matador Cup.

 

 

Průběžné pořadí v Matador Cupu:

1. Vladimír Barvík          50

2. Pavel Dohnal            48

3. Jan Jelínek               44

4. Lumír Firla               41

5. Jiří Volf                   25

6. Pavel Červenka        19

7. Jaromír Tomaštík       16

8. Jaroslav Orsák          0

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Doplńkové závody při A1 GP objektivem P. Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose