www.car.cz
 

MotoGP v Portugalsku: Smrž po pátku PÁTÝ !! Abrahám taky skvěle !!
     13.10.2006 20:36 - tisková zpráva


bwin.com GRANDE PREMIO DE PORTUGAL
13. října 2006 – 1. kvalifikace

Karel Abraham
13. místo ( čas : 1´48.267 )

 
„Motorka dnes byla dobře nastavená a žádné problémy jsme neměli. V půlce tréninku se hodně oteplilo a tak mechanici vyměnili pneumatiky za tvrdší směs. Během jízdy jsem měl jednou na mále. De Rosa přede mnou upadl, ale naštěstí jsem se mu stačil ještě vyhnout. Dvě minuty před koncem kvalifikace jsem se držel skupinky, ve které jel Kallio a ostatní jezdci. Po pár zatáčkách mi poodjeli, ale snažil jsem se je dohnat.

Udělal jsem všechno co jsem mohl a můj výkon stačil na třinácté místo. V tomto posledním kole jsem si zlepšil čas o celou vteřinu. Na trati je nový povrch, hodně to klouže a stopa se teprve vyjíždí. Jsem moc rád, že výsledek dnešní kvalifikace odpovídá průběhu minulého závodu. "

 

Kuba Smrž
5. místo ( čas : 1´42.835 )

Ráno jsem jezdil celou dobu sám. Po volném tréninku jsem dosáhl osmého místa bez větších problémů. Do kvalifikace museli mechanici změnit převodovku, protože mi nevyhovovala, tak jak bych si to představoval. Šlo o první a druhý rychlostní stupeň. Bohužel zde nebyla žádná varianta a mechanici kompletně celou převodovku změnili. Díky tomu jsem musel skoro polovinu zatáček jet na úplně jinou rychlost. V kvalifikaci mi trochu trvalo než jsem si zvyknul.

Od poloviny jsem pořád zrychloval a ke konci dosáhl nejlepšího času v posledním kole. Znamenalo to páté místo a jsem maximálně spokojen. Dnes ještě zbývá probrat co a jak na zítra. Možná uděláme drobné úpravy jak na převodovce, tak i na pérování. Mám také pár míst, kde si nejsem jistý, která stopa je nejlepší a kde se můžu zlepšit."


PR


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - slečny z Pit Lane od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose