www.car.cz
 

BMW 130i poprvé v ostré konkurenci také při Epilogu !
     21.10.2006 10:33 - tisková zpráva


Šestihodinový závod Epilog na Brněnském okruhu uzavírá okruhovou scénu 2006. Rozloučení s letošní sezónou probíhá i v týmu BMW 1 Challenge. Poprvé se „challengové jedničky“ představí v konkurenci ostrých speciálů ve třídě do 3500ccm, kde startuje celkem dvacet vozů.

 

Nadvláda vozů BMW potvrzuje šestnáct startujících typů německého výrobce! Celkem se představí tři speciály 130i Challenge. Českou posádku tvoří Lumír Firla, Petr Levíček a Jiří Gottwald startující na voze st.č.25. Slovinskou trojku zastupují Enes Draganovič, Aleš Hace a Matjaž Pavčič. Značkový pohár navštívili i tři ruští jezdci: Igor Ogulenko, Sergei Provornov a Vladimír Udalenkov.

 

Na dnešním (pátečním) programu byly volné tréninky a kvalifikace na zítřejší vytrvalostní závod. Mohlo by se zdát, že se jedná o vcelku pohodový den, ale zdání klame. Uvolněnou náladu narušila nehoda Enese Draganoviče, za kterou však mohl bývalý účastník BMW 1 Challenge Martin Matzke, který zde startuje s Fabií. O další výlet mimo trať se postaral  další ze slovinských jezdců Matjaž Pavčič.

 

V padesáti čtyř členném poli se „jedničky“ neztratily. Na studeném asfaltu zajíždějí nejlepší jezdci časy okolo 1:28min. a jsou těsně za polovinou startujících. Ve své kategorii jsou téže v půlce startovního pole, což se považuje za velký úspěch!

 

PR


 
 
Fotogalerie:   CROSS COUNTRY rallye Bratislava 2006, foto Aleš Kavlík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose