www.car.cz
 

Alfa Romeo Epilog 2006 má odtrénováno. Start hodinu po poledni
     21.10.2006 10:38 - Pavel Jelínek


Alfa Romeo Epilog 2006 na Masarykově okruhu  začal a v pátek  se  trénovalo. Po třetím měřenm tréninku je celkem vše   podle očekávání.

Dvě první místa drží dva  vozy Mercedes Benz AMG DTM, u nichž je zajímavostí, že mají  naprosto  stejné posádky. To proto, aby   byla větší jistota, že  jeden z  charouzových  vozů  určitě vyhraje....:-)) Za zmínku ovšem stojí to, že tentokrát ve voze nejede tuším poprvé  v historii Antonín Charouz, ale  posádka ( tedy  posádky) jede ve složení Nimč, Lacko, Rosina a Gusenbane, který  je  nováčkem v českém týmu.

Za nimi třetí se drží dva rakouské týmy s Porsche RSR a BMW Z4 Coupe, konkrétně RSR Sportteam ( jinak též   u nás  dobře známý Renauer Motorsport) a Duller Motorsport. Ve žlutém Porsche, ostříleném i závody FIA GT, jede holanský mladík a nováček v týmu  i na brněnském okruhu Jos Gerth a zkušený Wolfgang Kaufmann.

Do rychlého  BMW  zase usedli  Quester , Werner a náš Janiš ( z výsledků ovšem není zřejmé který). Zdá se, že na startu bude chybět  avizovaný vůz Pagani Zonda, jehož posádka  ve výsledcích chybí....

Ale i tak je konkurence velmi dobrá. Uvedené posádky  za sebou nechaly řadu  dalších  Porsche, Ferrari, BMW i dalších  vozů, kterých jede  celkem 53.

 

Vše startuje zhruba hodinu po poledni !!

Výsledky najdete zde


 
 
Fotogalerie:   Podzimní cena Brna 2006 D4 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose