www.car.cz
 

Alfa Romeo Epilog: Tým AMG M3000 Mercedes samozřejmě ovládl trénink
     21.10.2006 08:48 - tisková zpráva


Páteční tréninky na závěrečný okruhový závod sezóny Alfa Romeo Epilog v Brně ovládly vozy Mercedes Benz CLK DTM týmu AMG M3000 Mercedes s posádkou Václav Nimč, Adam Lacko, Werner Gussenbauer a Štefan Rosina.

Posádka se střídá na dvou stříbrných Mercedesech a s vozem se startovním číslem 1 zajela ve druhém měřeném tréninku čas 1:58.070, který stačil na zisk pole position. Druhý vůz se stejnou posádkou obsadil s více než dvouvteřinovou ztrátou druhé místo.

V kvalifikaci se neztratila ani další posádka. Poprvé s vozem BMW Z4 Coupe třídy do 3500 ccm startoval Jarek Janiš a nevedl si vůbec špatně. Posádka ve složení Jarek Janiš, Dirk Werner a Dieter Quester obsadila celkově čtvrté místo a ve své třídě zajela nejrychlejší čas.

V sobotu dopoledne bude program brněnského Alfa Romeo Epilogu pokračovat dvacetiminutovým warm-upem a ve 13,30 hod. po absolvování zaváděcího kola odstartuje letmým startem šestihodinový a zároveň letošní závěrečný okruhový závod na brněnském Automotodromu.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2006 - zákulisí od A. Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose