www.car.cz
 

Porsche Carrera Cup pokračoval v Le Mans i s naším Lackem
     21.10.2006 11:46 - tisková zpráva


Adam Lacko absolvoval o uplynulém víkendu další závod v Porsche Carrera Cup 2006 (www.racecam.de) s týmem Fuchs Star-Moto Racing z Polska. Závod se tentokrát konal na francouzském okruhu v Le Mans.

Na startovním poli bylo dvacet devět jezdců z řady zemí a mezi nimi si Adam Lacko během sobotního měřeného tréninku vyjel solidní 18. příčku na startovním roštu. "V pátek, během volných tréninků, jsme hledali správné nastavení vozu pro trať v Le Mans a to se nám myslím celkem povedlo. Stále jsem zajížděl lepší časy a to i v měřeném tréninku", řekl v sobotu Adam Lacko.

Nedělní závod, podobně jako páteční i sobotní jízdy, se jel za pěkného slunečného počasí. Lacko, který startoval z deváté řady startovního roštu, se postupně propracoval až na velmi dobré 14. místo v cíli.

Další závod se jede 29.10.2006 na německém okruhu Hockenheim. Lacko se ho ale nezúčastní, protože se ve stejné době vrací opět do Le Mans, kde pojede poslední podnik FIA European Truck Racing Cup s tahačem MAN TG 410 A.

 

PR

foto archiv týmu


 
 
Fotogalerie:   Rallye Korsika 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose