www.car.cz
 

Vsetín se kvapem blíží. Kde tedy hledat aktuální informace?
     25.10.2006 19:04 - tisková zpráva


Kde najít informace o Würth  – Partr rally Vsetín

 

 

Oficiální programy Würth  – Partr rally Vsetín budou k dispozici koncem týdne. V nich diváci najdou mapy rally s vyznačenými diváckými místy, startovní listinu, harmonogram a další informace. Programy budou k dostání na vybraných čerpacích stanicích. Jejich seznam bude vyvěšen na stránkách www.vsetin.rally.cz

 

Veškeré výše zmíněné informace budou také dostupné na oficiálních internetových stránkách www.vsetin.rally.cz Mapy zde budou zveřejněny v pondělí 30. října 2006, k dispozici budou také plánky diváckých míst.

 

Würth  – Partr rally Vsetín podporuje také Radio Rock Max. Po celý týden před rally budou na Rock Maxu probíhat informačních vstupy o rally, ve čtvrtek 26.10.06 bude Würth  – Partr rally Vsetín věnován celý hodinový pořad MOTOSHOW (od 20:00hod). Je připraven také informační vstup z  pátečního představení vybraných posádek na fotbalovém stadionu ve Vsetíně, kde bude postavený i stan Rock Maxu. V den rally bude Radio Rock Max zveřejňovat informace a výsledky, včetně telefonických vstupů s tiskovým střediskem a s posádkou Radiojeepu Rock Max, který se bude pohybovat po trati rally.

 

Informace o rally jsou také zveřejňovány na specializovaných internetových rally servrech, aktuální informace fanoušci získají také na rádiu Apollo.

 

Tisková zpráva č.5 

Würth  – Partr rally Vsetín 3.-4.11.2006

www.vsetin.rally.cz

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2006 a hodinaření skokana Jakuba Jandy, foto Juraj Studeník

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose