www.car.cz
 

MotoGP ve Valencii : Smrž vystartuje jako 12tý, Abrahám 15tý.
     29.10.2006 09:58 - tisková zpráva


GP bwin.com DE LA COMUNITAT VALENCIANA
28. října 2006 – 2. kvalifikace

Karel Abraham
15. místo ( čas : 1´40.654 )

 
Odpolední kvalifikace nešla úplně podle mých představ. V první půlce se mi nedařilo zajet rychlé kolo a zadní guma byla špatná. Zastavil jsem v boxech, mechanici ji vyměnili a poté již nebyl žádný problém s nastavením. Všechno fungovalo dobře. Poslední kolo jsem jel v závěsu za Simonem Corsim. Ztrácel jsem 0,8 na prvního jezdce a kolo jsem měl opravdu dobře rozjeté.

Bohužel jsem v poslední zatáčce jel moc rychle, nedobrzdil jsem a vyjel trochu z trati. Hrozně mě to mrzí, protože nebýt této chyby, mohl jsem dokončit kvalifikaci opět na dvanáctém místě. Zítra musím hlavně dobře odstartovat a poprat se o přední místa."

Kuba Smrž
12. místo ( čas : 1´36.638 )

Ráno jsme zkoušeli ještě nějaké změny, jinak vše funguje velmi dobře. Pořád mi klouže zadní guma, ale díky změnám z rána se to v odpolední kvalifikaci hodně zlepšilo. Ze začátku kvalifikace jsem se dostal na svůj včerejší čas. Jezdil jsem na starých gumách. Poté jsme je vyměnili za nové a ve druhém kole se mi podařilo hodně zrychlit, dostal jsem se na páté místo.

Poté jsem bohužel v jedné zatáčce přebrzdil a upadl. Mechanici ještě stihli dát motorku dohromady, ale všechno v nastavení nesedělo tak jak mělo. Objel jsem jen dvě kola a propadl se na dvanácté místo. Škoda toho pádu, mohlo to být podstatně lepší kdybych neupadl. Musím ještě popřemýšlet nad čtvrtým úsekem, kde jsem ve svém nejrychlejším kole ztrácel jen desetinu na prvního."

PR


 
 
Fotogalerie:   Naši dva jedenáctí z GP na Estorilu 2006 - Smrž a Abrahám

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose