www.car.cz
 

Zbytečná stará záležitost z Rallye Bohemia opět na scéně
     1.11.2006 18:42 - Pavel Jelínek


Více než  rok hledaly české soudy, či spíše čeští soudci, viníky loňské nehody z Rallye Bohemia. Ti si nakonec svoji nedbalost podle rozsudku odpracují !

A to dvěma sty hodinami obecně prospěšných prací, kterými je potrestal Okresní soud v Liberci. Postiženi byli oba traťoví komisaři, kteří podle obžaloby zodpovídají za těžká zranění dvou divaček na loňské Rallye Bohemia. Jednalo se o dva  dobrovolné hasiče z Liberce - Pilínkova.

Ti takzvaně nezabránili divákům, aby stáli na nebezpečném místě. Jenže byl pan soudce někdy na rallye a umí  si vůbec  představit, jaké má takový pořadatel možnosti a pravomoce ??

Nakonec to ale pro oba traťaky dopadlo ještě docela dobře. Hrozilo jim totiž za obecné ohrožení dokonce až pětileté vězení. Nicméně oba muži se odvolali.

Řidič po poruše brzd ( patrně) vylétl z trati do svahu a převrátil se. Havárie vozu Peugeot 206 norského jezdce Anderse Kjeara v Krásné Studánce způsobila dívkám ve věku 12 a 16 let těžká zranění s trvalými následky. Dva muži ve věku 28 a 29 let pak vyvázli ze stejné havárie s lehčími úrazy...

Všichni si nyní snad již budou pamatovat, že bílá, pruhovaná ani třeba jinak barevná páska nikoho nezachrání, když si blbě stoupne..... Ať již je nebo není v  zakázané zóně.

................

 

Více u kolegů zde


 
 
Fotogalerie:   FIA GT Brno,neděle, foto Marek Repka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose