www.car.cz
 

Rychlá kola o víkendu opět v Lysé nad Labem
     3.11.2006 09:46 - Pavel Jelínek


Po výstavě několika  závodních strojů v brněnské  Olympii je tu další a tradiční výstava : řada závodních aut i motorek předních českých závodníků budou totiž již ode dneška a po celý nadcházející víkend k vidění na výstavě Rychlá kola 2006 na výstaviště v Lysé nad Labem.

K  lákadlům budou patřit Ferrari 430 Roberta Pergla, Škoda Fabie WRC Jana Kopeckého, okruhová Dallara formule 3 Filipa Salaquardy, Reynard formule 3000 vrchaře Otakara Krámského , okruhové Audi A4 ST Milana Maděryče, či Škoda Octavia Michala Matějovského a podobně.  Silniční stroje doplní  i ty terénní, jako třeba buginy mistra Evropy Petra Bartoše a veterána Jaroslava Hoška.

Své náčiní by měli  předvézt i  Češi, startující ( letos poměrně velmi úspěšně !!) v silničním motocyklovém MS, ale zatím to pořadatelé nepotvrdili, neboť  našinci  právě testují ve Valencii.... Jisté je ale vystavení plochodrážního speciálu Luboše Tomíčka a sajdkáry Tomáše Foukala, který   jezdí jako   asi jediný   Čech tuto disciplínu na evropských okruzích.

Vše doplní i výstava fotografií Martina Straky z deníku Sport, jehož  fotky z minulosti najdete mimochodem i na našem  webu.

Výstavu Rychlá kola 2006 můžete navštívit  až do neděle vždy od 9 do 17 hodin.


 
 
Fotogalerie:   Zákulisí A1GP v Brně 2006, foto J. Pořízek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose