www.car.cz
 

Francouz Julien Vanni vyhrál nedělní závod v Praze a je jeho králem
     6.11.2006 09:27 - Pavel Jelínek


Francouz Julien Vanni vyhrál nedělní druhý závod v halovém motokrosu v Pražské Sazka Aréně a v součtu obou  víkendových  klání ( v sobotu byl druhý) se stal  nejúspěšnějším jezdcem akce a  králem závodu.

Sobotní vítěz Calton Facciotti z Kanady sice v neděli chyběl, ale Vanni  si vedl skvěle a vyhrál stylem start cíl. Za ním skončili Američané Jason Thomas a Colem Siebler.

Čeští jezdci podobně jako v úvodní den premiérováho supekrosu  v Praze příliš neoslnili a pohybovali se až  na chvostu první  desítky. Tedy alespoň pokud jde o   Bartoše a Brabce, které  o lepší  umístění připravily pády.

Celkově se pak  pražský závod povedl a zřejmě  se tedy za rok  uskuteční opět. Zhruba za měsíc se ve stejné  hale  pak chystá  frestyle motokross.

Výsledky - neděle :

Muži: 1. Vanni (Fr./KTM), 2. Thomas, 3. Siebler (oba USA/Honda), 4. LaPaglia (USA/Yamaha), 5. Richier (Fr./Kawasaki), 6. Németh (Maď./Suzuki),

...8. Bartoš (ČR/Suzuki), 11. Brabec (ČR/Yamaha).

Celkové pořadí: 1. Vanni 45 b., 2. Thomas 31, 3. Richier 30.


 
 
Fotogalerie:   Turecko 2006, foto Martin Viďourek podruhé - frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose