www.car.cz
 

Vojtěch Štajf se chystá na Setkání mistrů v Sosnové i s Petrem Čtvrtníčkem
     10.11.2006 10:50 - tisková zpráva


IVÁNKU, DRAKU, ŠTAJF SE CHYSTÁ DO SOSNOVÉ

 

Sobotní Setkání mistrů v Sosnové bude pro tým Subaru ČR – Deník Blesk rozloučením s vozem Subaru Impreza Spec C modelu 2005. Vojtěch Štajf s ním absolvuje poslední závod, při kterém bude hostem týmu i známý herec a moderátor Petr Čtvrtníček.

 

Speciál Subaru Impreza Spec C, který Vojtěcha Štajfa dovezl k titulu vicemistra České republiky,  čeká poslední závod v bílomodrých barvách týmu Subaru ČR – Deník Blesk. Derniérou bude Setkání mistrů, které se tradičně koná na autodromu v Sosnové u České Lípy. Setkání mistrů není klasickou rally, ale paralelním závodem, při kterém přijedou ukázat své umění také mnozí úspěšní jezdci z našich luhů a hájů i ze zahraničí.

 

 Stejně jako většina dalších týmů, i bílomodré barvy budou na autodromu k vidění už v pátek. Při tréninkových jízdách dojde kromě nastavování vozu také na předvádění soutěžní jízdy partnerům týmu, na sedadlo spolujezdce se posadí například ing. Tereza Fricová, marketingová ředitelka České podnikatelské pojišťovny.

 

Zvláštním hostem týmu bude i „srdcař, který to tmelí“ a odborník na fotbalové zákulisí Petr Čtvrtníček. Také tento populární herec a moderátor se nechá připoutat do sedačky vyhrazené spolujezdcům, mezi páteční 11 a 13. hodinou s ním budou mít i fanoušci možnost prodiskutovat jeho první závodnické pocity (či třeba problematiku výlovů rybníků) přímo v zázemí týmu Subaru ČR – Deník Blesk.

 

„A v sobotu nacvičíme los, necháme soupeře trochu vycukat a sami se dáme do pořádného závodění,“ parafrázuje s úsměvem známé výroky Vojtěch Štajf. Pak ale uvádí vše na pravou míru:  „Ne, nebojte se, žádné kapříky nikomu posílat neplánujeme a vlastně nám ani nejde o výsledek. Chceme se pěkně svézt, nechat sklouznout i auto, které nám hlavně letos dělalo velkou radost a zkrátka si závěr sezóny užít.“

 

Poslední závod loňské specifikace vozu Subaru Impreza Spec C v bílomodrých barvách týmu Subaru ČR – Deník Blesk začíná v sobotu v 9.30, už předtím a zejména v pátek bude ale možné vidět po autodromu kroužit testující či trénující auta. 

 

 

PR

 

Karel Špaček

Media team


 
 
Fotogalerie:   Tišnovská havárka a INA Delta - Pospa team

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose